wmaraci reklam
tr.link

Gezinmesi zor site

3 Mesajlar 721 Okunma
acebozum
tr.link

webtehayat webtehayat WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek webte master
  • Konum Afyon
  • Ad Soyad E** A**
  • Mesajlar 74
  • Beğeniler 0 / 2
  • Ticaret 0, (%0)
Sitem www.webtehayat.com adsense full uyumlu tasarımı var başvuru yaptığımda tek sorun gezinmesi zor site diyor ???

googleasistan
reklam

kpssdelisi kpssdelisi WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad O** D**
  • Mesajlar 550
  • Beğeniler 118 / 107
  • Ticaret 2, (%100)
Site içi link yapısını güncelleyin, örneğin ana menüdeki sayfaların çoğunu search/label/css%20dersleri şeklinde linklemişsiniz.. bunu acilen düzenleyin şöyle ki örneğin css dersleri diye sabit bir kategori sayfası oluşturun bu sabit sayfaya tıklandığında css dersleri ile ilgili konular çıksın.. bu şekilde tüm içeriklerinize A>a1-a2-a3>a3-1-a4 B>b1-b2>b2-1 b2-2 ... şeklinde düzenleyin.. bunun gibi oluşturduğunuz tüm kategori sayfalarını temanızın sağ widget bölümünede alt alta menü şeklinde mutlaka ekleyin. Ek olarak google wm toolstan arama trafiği>Dahili Bağlantılar sayfanızın ekran görüntüsü ve mümkünse "bu tabloyu indirin" butonundan indirdiğiniz dosyayı atarsanız inceleyip size nacizane önerilerde bulunabilirim.. ;)

webtehayat webtehayat WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek webte master
  • Konum Afyon
  • Ad Soyad E** A**
  • Mesajlar 74
  • Beğeniler 0 / 2
  • Ticaret 0, (%0)
Hocam blogger oldu için label tag ile kategori ler mvcut sitedeki tum kırk linkleri temizledim aside yeetiketleri ekledim alt title parametreler i fulledim aynı sıkıntı hala

Ek Olarak: Yardım pls

Ek Olarak: Yardım pls

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al