lostyazilim
tr.link

Steam Yaz İndirimleri Etkinliğinde 9. Gün Oyunları

4 Mesajlar 686 Okunma
lstbozum
tr.link

caglark caglark caglarkeskin.com.tr Kullanıcı
  • Üyelik 01.09.2011
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad Ç** K**
  • Mesajlar 1125
  • Beğeniler 59 / 243
  • Ticaret 48, (%100)

En büyük oyun platformlarından biri olan Steam , oyuncularla indirimli oyunları buluşturmaya devam ediyor. “Yaz İndirimleri” adı altında oyunlara yapılan harika indirimler 21 Haziran tarihine kadar devam edecek.

Steam’in yaz indirimleri etkinliğinde 9. güne girmiş bulunuyoruz. Sizler için 9. günde indirime giren oyunların bir listesini hazırladık. Hazırladığımız listeyi sizlerle paylaşmdan önce küçük bir bilgi daha verelim. Oyunları satın almak için ve indirime girecek diğer oyunları görmek için bu linkte bulunan Steam’in yaz etkinliği sayfasına gidebilirsiniz.

Flaş İndirimler :

The Legend of Heroes: Trails in the Sky, Ultimate General: Gettysburg, One Finger Death Punch, Just Cause Serisi, Titan Quest Gold, Men of War: Assault Squad 2, Max Payne Serisi, RIDE, Space Hulk Ascension, Project CARS, Grim Dawn, NEKOPARA Vol. 1, Starpoint Gemini 2, Serious Sam Serisi ve Among the Sleep oyunları Steam’in yaz indirimleri etkinliğinde 9. günün flaş indirime sahip oyunları oldu.

Topluluk Etkinliği :

Space Colony: Steam Edition, 100% Orange Juice, The Amazing Spider-Man 2, UnEpic, Windward, Talisman: Digital Edition, Clickteam Fusion 2.5, E.Y.E: Divine Cybermancy ve TerraTech oyunları ise topluluk indirimine sahip olan oyunlar.

Günlük İndirimler :

Saints Row Serisi, Kerbal Space Program, Tropico Serisi, The Stanley Parable, Age of Empires II HD, Killing Floor 2, Mortal Kombat X, Goat Simulator, Europa Universalis Serisi, Resident Evil Serisi, DRAGON BALL XENOVERSE, Assassin’s Creed Serisi, theHunter: Primal, Fallout Serisi ve Stranded Deep oyunları ise günlük indirim alan oyunlar kategorisinde yer alıyor.

Kaynak : 8-Bit

wmaraci
reklam

AKDNZ AKDNZ #Sunucu Kurulumu Kullanıcı
  • Üyelik 28.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Ağ Yöneticisi
  • Konum Azerbeycan
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 1668
  • Beğeniler 645 / 524
  • Ticaret 51, (%100)
Adamlar birçok oyunu bedavadan biraz pahalıya satıyorlar helal olsun.

caglark caglark caglarkeskin.com.tr Kullanıcı
  • Üyelik 01.09.2011
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad Ç** K**
  • Mesajlar 1125
  • Beğeniler 59 / 243
  • Ticaret 48, (%100)

AKDNZ adlı üyeden alıntı

Adamlar birçok oyunu bedavadan biraz pahalıya satıyorlar helal olsun.

Kaçırılmayacak fırsat gerçekten.

Lagger Lagger SEO & Tasarım Kullanıcı
  • Üyelik 22.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** G**
  • Mesajlar 512
  • Beğeniler 5 / 34
  • Ticaret 7, (%100)
Yılbaşında 100TL harcama yaptım. Geçenlerde hesabım ban yedi steame bulaşmıyacağım dedim ama indirimleri görüp yeni hesap açtım 5-6 oyun aldım adamlar beyin yıkamada uzmanlar

wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al