-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Teknoloji ve Psikoloji
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Arkadaşlar bir süredir kafama takılan bir soru sormak istiyorum. Bir sitede kaç ziyaretçi olunca ne kadara reklam almalıyız? Mesela diyelim ki günlük 100 tekil hit var. Bu durumda 125x125 alanda aylık ne kadar fiyat söylesek ayıp olmaz? Veya sizce en az kaç tekil hitten sonra reklam almalıyız? Henüz değil sitem biraz daha büyüyünce herkes gibi ben de reklam alacağım ama uygun fiyatlı ve hite uygun miktarda olmasını istiyorum. Şimdiden teşekkürler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
PHP
-
-
Ad Soyad
A** E**
-
-
-
Ticaret
17, (%94)
Bence günlük tekil sayı 1000 ve üzeri olduktan sonra reklam alınmalı. Şahsi görüşüm bu yönde.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Php Developer & Network Admin.
armoniy
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Mimarlık Adayı
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
Reklam dediğiniz şey insanlar ürününü tanıtmak veya sitesini tanıtmak için yaparlar amaçları dönüş almak (hit,satış) ikisinden biri şimdi sektör çok önemli bu yüzden örneğin bir eğitim web siteniz varsa sizle bir çok firma ulaşacaktır reklam vermek için sektör o anlamda çok önemlidir .
Tanıtım yazısı 10 tekil olan siteyede verilir (yararı ne kadar tartışılırda)
Reklam en az 1000 üzerini geçin film sitesi veya dizi ise en az 3K olmanız gerekiyor
Bunların ayrımını yaparak ve reklam konumuna göre fiyat belirliye bilirsiniz pazzar araştırması yapın genelde 125x125 20 tl civarlarında 3 aylık 45 olabilir
İYİ bir pazarlama stratejisi ile çok iyi satış yapabilirsiniz
Siteniz çok kötü olabilir ama pazarlama olu onu en mükemmel gibi göstere bilirsiniz
Sektör :
fiyat ağırlığı :
pazarlama teknikleri : neler yapmışlar bak sen farklı yap HER zaman farklılık bir adım öndedir
Onların vermediği garantileri ver
1 kişi bu mesajı beğendi.