arkadaşlar siz bu adamın ismini duymadınız diye kötü derece alcak diye birşey yok demekki iyimişki seçmişler kötü birini seçmezler biraz saygı duyun karara :)
bu tür müziklerden nasıl zevk alınır anlamış değilim ne oynayabiliyorum ne de hüzünlene biliyorum , adam alkol almış mart kedileri gibi miyavlayıp duruyor , bana bir şaıaıaıaıaırap verieieieiein de içieyieyieyieyim bie doustlaıyar.
bu tür müziklerden nasıl zevk alınır anlamış değilim ne oynayabiliyorum ne de hüzünlene biliyorum , adam alkol almış mart kedileri gibi miyavlayıp duruyor , bana bir şaıaıaıaıaırap verieieieiein de içieyieyieyieyim bie doustlaıyar.
bütün sabah haberlerinde çıktı bu yazımda da trt de ilk yorumlarını aldılar kesinleşti http://www.blogturkuaz.com/eurovision-temsilcimiz-bonomo/ Can Bonomo'nun bizi en iyi şekilde temsil ediceğine inanıyorum. CAn bonomo'nun illuminati desteklediğini düşünmüyorum öyle gözünü öyle yapması meczup gözünü aç anlamındadır yerlerin kareli olmasıda tamamen kolografiyle ilgili klibi tam izleyin siz böyle bir klip yapsanız sizde aynısını yapardınız canbonomo nun şapkasınıda taksimde en az 100 kişide görebilrisiniz bunlar şimdi illuminati destekçisimi
Bu kadar önemsenmesi gerekmeyen bir yarışma. Can Bonomo'yu da ilk kez dinliyorum. Bence güzel bir ses. Kıraç'ın dediklerini uygulamış TRT. Hayırlısı olsun.