-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
N** T**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
internetten para kazanmak istiyorum ve 500 liralık bir bütçem var
bu yazımın boşa gitmesini istemiyorum o yüzden sizce bu parayı nasıl değerlendirebilirim ?
1 kişi bu mesajı beğendi.
mwt
RadKod-İzmir Web Tasarım
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
50, (%96)
site alıp bol bol reklam verebilirsiniz birazda siteyle ilgilenirseniz kazanabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
SEM/SEO Expert
-
-
Ad Soyad
E** C**
-
-
-
Ticaret
39, (%92)
500 TL bütçe ile site kurarak yatırımlar yapabilirsiniz. Fakat siteleri asla boşlamamalı ve her siteye özenli bir şekilde vakit ayırmalısınız. Kısa bir sürede Ay/300 TL gibi geri dönüş alabilirsiniz bu sayede. Bununla birlikte sitelerden aldığınız geri dönüşleri belli bir süre daha sitelerinizin gelişimine harcayabilirsiniz. Sonrasında Ay/500 TL gibi rakamlara doğru stratejiler ile birlikte ulaşabilirsiniz.
Veya normal bir site yerine ürün satışları için ortaklık yapan siteler kurarak da aynı rakamları yakalayabilirsiniz. Lakin onun geri dönüş süresi biraz sizin hamlelerinize bağlı olarak değişkenlik gösterecektir. E-ticareti önermiyorum çünkü o bütçeyle e-ticaret çok zor olacaktır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
Sağlık Memuru
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
3 4 aylık patlamaya hazır web sitesi alıp devam ettirin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
500 TL çok büyük bir para değil ama ilk başta yatırım için iyidir. Sorunuzu şöyle cevaplıyalım: Ne yapmak ve ne kadar zamanda ne kadar kazanmayı hedefliyorsunuz? Eğer bana harçlık çıksın yeter kafasındaysanız ve aceleniz yoksa arkadaşların dediği gibi yapabilirsiniz. İyi bir kategoriden güzel bir domain alıp. Güzel bir tema ve sürekli güncel kaliteli içerikler girerek bir süre sonra reklam vs. yaparak bir kaç ay sonra adsense gelirleri yakalayabilirsiniz. Eğer kazanmak istiyorum dediğiniz miktar bundan fazlaysa ve hemen kazanmayı düşünüyorsanız biraz da risk alarak diğer alanlara yönelebilirsiniz. Bu para bunun için de yeterli olur bence. Diğer alanlardan kastım da yine sizin emeğiniz ve birazda şansınızla ilgili. Ortaklıklar gibi. Youtube gibi vs.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
40, (%100)
Kardeş aklın varsa ve biraz da bilgin Metin2 Pvp server aç, ekmeğine bak.