-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Google Adsense
-
-
Ad Soyad
F** P**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Merhabalar webmaster blogu kurmayı düşünüyorum sizce kurmalımıyım iş görür mü bir de tutar diyosanız webmaster bloguna önerebileceğiniz blogger temasını yollarmısınız
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Tamamen sana bağlı bir şey. Özgün, kaliteli ve ilgi çekici içerik girersen niye iş görmesin.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Reklam
-
-
Ad Soyad
O** Ç**
-
-
-
Ticaret
42, (%100)
Arkadaşlar artık böyle konular açmayın lütfen ya. Zibilyon tane geçmiş konu var bu şekilde lütfen aratın ve onlara yazılmış mesajları inceleyin. Çünkü genel olarak yorumlar konuya bağlı değil genel olarak yapılıyor.
Yani şöyle bir şey; Sen gayet sıradan olacaksın, diğer kopya sitelere bir kopya daha ekleyeceksin falan filan ama çok tutacak çok para kazanacaksın. E yok işte böyle bir şey. Bu işin genel kuralı fark yaratmak, ilgi çekmek ya da mükemmel bir seo çalışması. Bu her alan için geçerli. Yoksa basit çalışmalar ile çok tutacak olsa kimse sana burda "evet tutar hadi git aç" demez ki. Kendi açar. Sen eğer var olan diğer sitelerin üstüne bir şey ekleyebileceğini düşünüyorsan sorunun cevabını vermiş oluyorsun zaten. Ha yok gayet sıradan bir fikrim var sadece bu kategoriyi seçtim ben webmaster bloğu açıcam diğer makaleleri değiştirip değiştirip yayınlıcam dersen de ne diyelim gelebileceği nokta belli.
2 kişi bu mesajı beğendi.