ttw
...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** H**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bu kadar bilgiye sahipken zaten ülkelere kendisini kanıtlayıp çok yüksek yerlere gelebilirdi. Türkiye'de olacağını sanmam ama Almanya, Amerika gibi ülkeler işe alıp diğer ülkelere karşı güvenlik için kullanabilirlerdi. Güvenliği kırmasını bilen o açığın nereden kaynaklandığını da biliyordur zaten. Kendine yazık etmiş.
2 kişi bu mesajı beğendi.
BigSEO
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Engineering
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
54, (%94)
Amerika'nın Almanya'nın Türkiye gibi olacağını mı düşünüyorsunuz ? Türkiye'de bu suçlar için cezalar 15 20 yıl sürer. Biz bilgili adamı dört duvar arasına sıkıştırırız. Ama onlar cezaevinde tutuklu olarak görünse de belirli işleri yaptıklarını tahmin edebiliyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Coder
-
-
Ad Soyad
H** E**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Bu adami kolay kolay yatirmazlar cezaevinde amerikanin isine geldiginden senelerdir birakmamis pesini sadece goz boyamak icin su kadar ceza aldi derler lakin arkadasinda dedigi gibi bu kadar bilgili birini diger ulkeler icin kullanicaklardir kesin.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Bu adam bir dahi, Amerika gibi bir ülke bu adamı hiç etmez hapishanelerde...
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Teknoloji ve Psikoloji
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Şu açıdan da bakalım. Bizim adamakıllı siber ordumuz olsaydı, orduya katılıp hackleme ihtiyacını farklı amaçlarla kullanabilirdi. Şuan en fazla kuzeninin face'ini hackleyen ergenin IP 'sini bulacak altyapımız var.
VipTema
Vip Tema Web Tasarım
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Vip Tema Web Tasarım A.Ş.
-
-
Ad Soyad
Ö** I**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** E**
-
-
-
Ticaret
27, (%96)
Açıkçası ben yazılanlara katılmıyorum. Hemen hemen bütün dünyada atm'ler Windows XP ile çalışıyor. Ben bunu yapabilecek binlerce insan olduğunu düşünüyorum. Tek marifeti kaçmayı başarmış olması. Ne ABD'nin ne de Almanya'nın böyle birine ihtiyacı yoktur. Siber orduları yeterince güçlü.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
2005 Tarihi İle Seo Uzmanlıgı
-
-
Ad Soyad
İ** E**
-
-
-
Ticaret
15, (%87)
Bu tip adamlar gidip te bir şirketin guvenlik biriminde çalışmazlar. Gidin bakın tüm hacker lar çılgın hayat dolu ,yasamayı seven,monotonluktan nefret eden,hayatlarında her daim heyacan arayan adamlardır. Tamam yaptıgı bir hatadır , burda hatayı suçu savunacak halimizde yok fakat bu tip adamların ruh halleri bir baskadır. O yuzden aklını kullansaydı iyi bir yere kapı atsaydı diye yorumlar yapmayın. Adam lar sanal bizim diyor ve sanalın içindeki tüm nimetlerden her daim yararlanırım diyor. Olaya duygusal bakmamak gerekir
27207
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Bu adama neden ihtiyacı olsun ki amerikanın falan. Çok eski bir haber bu. Papağancıymış bunlar (bilmeyenler papağanı araştırsın). Dahi falan değil yani. Dahi olanlar o sistemleri yaratanlar.