lostyazilim
tr.link

Hayat Çok Anlamsız

13 Mesajlar 1.908 Okunma
acebozum
tr.link

SerkanTurkdonmez SerkanTurkdonmez Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 21.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** T**
  • Mesajlar 67
  • Beğeniler 17 / 10
  • Ticaret 14, (%100)
Üstadın güzel bir cümlesinin burada yetecektir. sana.. Namaz. Namaz İlle de namaz. (Allah C.C bir kula sıkıntı veriyorsa onu sevdiğindendir) 2 rekat namaz ile başla inşAllah bak ben senin yazdıklarını tamamen okumadım nedeni başından beri senelerdir çektiğim sıkıntıların aynısı 10 senedir değişmiyor. bu sıkıntılar ama biliyorum ki Rabbim beni seviyor sıkıntın olmasa düşün kardeşim o zaman üzül benim sıkıntım yok Rabbim beni unuttu mu diye. inan bak namaz ile herşey başlıyor.. herşey oluyor 18 yıldır içtiğim sigarayı bir gecede bıraktım.. Hamdolsun rabbime bak iftar sofrasına oturacağım. her akşam düşünüyorum yemek mi namazı mı diye vicdanım hep namaz diyor iki yudum su içip namazımı kılıyorum ama bilmeni isterim ki huzur namazda.. huzur namazda ,

wmaraci
reklam

dursunkoca dursunkoca WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 30.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Yazılım
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad D** K**
  • Mesajlar 156
  • Beğeniler 65 / 56
  • Ticaret 16, (%100)
Legal yoldan şaşma hocam bazen tak eder hani şeytan dürter bilgi ve kuvvetini illegale yönlendirir o yöne gitme, onun dışında Allah yar ve yardımcın olsun bulunduğumuz devirde düşene birde tekme atarlar. Elin ayağın tutuyorken bildiğin yoldaki eksiklerini gider, umarım tez zamanda toparlanırsın.
SerkanTurkdonmez

kişi bu mesajı beğendi.

Fatma Fatma WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 46 / K
  • Meslek Anne
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad F** B**
  • Mesajlar 1499
  • Beğeniler 413 / 412
  • Ticaret 12, (%100)
Feinne me'al'usri yüsren
İnne me'al'usri yüsren İNŞİRAH(5-6) Elbette zorluğun yanında bir kolaylık vardır. Gerçekten, zorlukla beraber bir kolaylık daha vardır
SerkanTurkdonmez

kişi bu mesajı beğendi.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al