-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Özel
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Biraz yavaş ama Türk yapımı olması gurur verici. Ama biz Türkler kendi malımıza sahip çıkmayıp yahudilere hizmet etmeyi pek severiz inşallah sonu güzel olur :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
C** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Site yavaş biraz, hız problemi düzeltilirse verdiğimiz destek boşa gitmez. Gelişmesine yardımcı olmaya çalışırız, eksikleri hataları gördükçe söyleriz, tanıtırız.
Wordpress, Seo, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Rakip Analizi
KTB
xxxx
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
Ö** K**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
Bu lafım kimseye değil yanlış anlaşılmasın. Bence çalışma hız dışında gayet güzel olmuş ancak sitesi çıkanlar güzel (ben dahil) çıkmayanlar kötü derse olmaz eksik tarafları konuşalım.
Benim ilk gördüğüm keyword domain olunca aranan keyword ile ilgili daha kötü bir site olsa dahi benim sitemden önce çıkıyor, mesela buna bir çözüm gelmeli.
Ha bu arada benim bir sitem hariç hepsi ilk sırada ancak o keyword olan domain beni geçmiş ancak içerik olarak benim sitemden %90 kötü.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Doktora öğrencisi.
-
-
Ad Soyad
A** O**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Gerçekten güzel bir proje. Yerli ve diğer üç büyükle (Google Amca, Yandex, Bing) baş edebilecek kalitede bir arama motorumuz olmasını yürekten destekliyorum...
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Emi Ajans / Founder
-
-
Ad Soyad
İ** G**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
The Analyzer adlı üyeden alıntı
Biraz yavaş ama Türk yapımı olması gurur verici. Ama biz Türkler kendi malımıza sahip çıkmayıp yahudilere hizmet etmeyi pek severiz inşallah sonu güzel olur :)
Dostum ağzına sağlık ne güzel söylemişsin! Biz, bizim olana sahip çıkalım. Lafta değil icraatta da Milliyetçi olabilelim. Seni Tebrik ediyorum.
Hocam, diğer arkadaşların da dediği gibi biraz yavaş, sitemi arattım çıktı sorun yok :) İnşaAllah geliştirip daha güzel, daha kaliteli olabilirsiniz. Şahsen ülkemizden alternatiflerin çıktığını görmek beni memnun etti. Bunu önereceğim, kullanılması ve yaygınlaşması için birlikte adımlar atabiliriz. Hayırlı olması temennisi ile.
Allah hepimize rahmet eylesin!