-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Emi Ajans / Founder
-
-
Ad Soyad
İ** G**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Aşırı derecede sade.. Görünüm de birşey yok, alanınız farklı bir alan.. Belki başarılı olabilirsiniz. Öne çıkan görselleri düzenleyin, büyük olması ana sayfayı uzatmaktan başka bir işe yaramaz, "devamını okumak için tıklayın"(?), En azından bir buton olabilir orada, yazı özetlerini çoğaltın ki google amca zorluk çekmesin tarama yaparken :) Eksik çok aslında ve en önemlisi de içerik eksik diyebilirim. Biraz daha zenginleştirdikten sonra ve görüntüyü düzenledikten sonra bi sıkıntınızın kalmayacağını düşünüyorum :)
Başarılar diliyorum
Allah hepimize rahmet eylesin!
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
bilgisayar mühendisi
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Öncelikle yorumunuz için teşekkürler.... Fazla karmaşık siteleri pek sevmem. :) karman çorman , çorba gibi sitelerin kullanımı zorlaşıyor diye düşünüyorum bilmem belki yanılıyorumdur bu konuda sizin fikriniz nedir?....Benzer yazılar tarzı şeyler olmadığı için eksik görünüyor olabilir Dikkate alacam bu lafınızı.İçerik olarak ise yeni açıldığı için az ve özgün makaleler zaman alıyor.Yabancı bloglardan ve kitaplardan kendim çeviri yapıp makale yazıyorum. Teşekkürler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
İdeal Kilo Hesaplama kısmı çalışmıyor hocam, birde tasarımınızı biraz daha zengilleştirmenizi yani temanızı değiştirmenizi tavsiye ederim. Onun dışında özgün içerik yazılırsa kısa sürede ilerleme kaydedebileceğinizi düşünüyorum. Başarılar dilerim :)
www.sanalkarga.com - Bilgi Paylaştıkça Çoğalır...