lostyazilim
tr.link

Bloğum Hakkındaki Görüşlerinizi Lütfen paylaşın

5 Mesajlar 515 Okunma
lstbozum
tr.link

M4V3R1CK M4V3R1CK WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 13.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek bilgisayar mühendisi
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad A** G**
  • Mesajlar 7
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
http://www.kilolaraelveda.com

wmaraci
reklam

igunayCOM igunayCOM WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 19.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Emi Ajans / Founder
  • Konum Aksaray
  • Ad Soyad İ** G**
  • Mesajlar 404
  • Beğeniler 142 / 141
  • Ticaret 7, (%100)
Aşırı derecede sade.. Görünüm de birşey yok, alanınız farklı bir alan.. Belki başarılı olabilirsiniz. Öne çıkan görselleri düzenleyin, büyük olması ana sayfayı uzatmaktan başka bir işe yaramaz, "devamını okumak için tıklayın"(?), En azından bir buton olabilir orada, yazı özetlerini çoğaltın ki google amca zorluk çekmesin tarama yaparken :) Eksik çok aslında ve en önemlisi de içerik eksik diyebilirim. Biraz daha zenginleştirdikten sonra ve görüntüyü düzenledikten sonra bi sıkıntınızın kalmayacağını düşünüyorum :)

Başarılar diliyorum

Allah hepimize rahmet eylesin!

• Üyelik 13.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad A** G**
  • Mesajlar 7
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Öncelikle yorumunuz için teşekkürler.... Fazla karmaşık siteleri pek sevmem. :) karman çorman , çorba gibi sitelerin kullanımı zorlaşıyor diye düşünüyorum bilmem belki yanılıyorumdur bu konuda sizin fikriniz nedir?....Benzer yazılar tarzı şeyler olmadığı için eksik görünüyor olabilir Dikkate alacam bu lafınızı.İçerik olarak ise yeni açıldığı için az ve özgün makaleler zaman alıyor.Yabancı bloglardan ve kitaplardan kendim çeviri yapıp makale yazıyorum. Teşekkürler.

SunucuBilgim SunucuBilgim Web Master Kullanıcı
  • Üyelik 21.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Web Master
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 372
  • Beğeniler 78 / 71
  • Ticaret 5, (%100)
İdeal Kilo Hesaplama kısmı çalışmıyor hocam, birde tasarımınızı biraz daha zengilleştirmenizi yani temanızı değiştirmenizi tavsiye ederim. Onun dışında özgün içerik yazılırsa kısa sürede ilerleme kaydedebileceğinizi düşünüyorum. Başarılar dilerim :)

www.sanalkarga.com - Bilgi Paylaştıkça Çoğalır...
wmaraci
wmaraci

• Üyelik 13.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad A** G**
  • Mesajlar 7
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)

SunucuBilgim adlı üyeden alıntı

İdeal Kilo Hesaplama kısmı çalışmıyor hocam, birde tasarımınızı biraz daha zengilleştirmenizi yani temanızı değiştirmenizi tavsiye ederim. Onun dışında özgün içerik yazılırsa kısa sürede ilerleme kaydedebileceğinizi düşünüyorum. Başarılar dilerim :)

Yorumunuz için teşekkürler siteyi hızlandırmak ve kullanışlı hale getirmek için gereksiz teferruatlardan kaçınıyorum. ideal kilo hesaplama kısmını halledicem teşekkürler.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al