lostyazilim

Bu temayı satabilirmiyim?

5 Mesajlar 551 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Muhammed Muhammed Nev-i Şahsına Münhasır Kullanıcı
  • Üyelik 22.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Acil Tıp Teknikeri
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** Ö**
  • Mesajlar 1713
  • Beğeniler 630 / 629
  • Ticaret 38, (%97)
Arkadaşlar, elimde bir tane tema vardı free olarak sadece onun üzerinden o temaya bir çok işlev ekledim değişiklikler yaptım. Renk vs. orjinal temayla çok farklı bir hal aldı baya bi uğraştım. Şuan da link atamayacağım ama merak ettiğim şey bu temayı satabilirmiyim?

wmaraci
reklam

prisoner prisoner blogisma Kullanıcı
  • Üyelik 19.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek İngilizce Öğretmeni
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad İ** M**
  • Mesajlar 369
  • Beğeniler 203 / 80
  • Ticaret 15, (%100)
Göze hitap eden ve işlevsel bir temaya dönüştüyse bahsettiğiniz gibi neden satılmasın.

Muhammed Muhammed Nev-i Şahsına Münhasır Kullanıcı
  • Üyelik 22.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Acil Tıp Teknikeri
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** Ö**
  • Mesajlar 1713
  • Beğeniler 630 / 629
  • Ticaret 38, (%97)

prisoner adlı üyeden alıntı

Göze hitap eden ve işlevsel bir temaya dönüştüyse bahsettiğiniz gibi neden satılmasın.

10 TL gibi bir fiyata satmak istiyorum ne de olsa yapımcı free sunmuş bu vebalin altına girmek istemem. Sadece yaptığım emeğin karşılığı olarak türkçeye çevirdim headerin çoğu değişti footer bi tek aynı kaldı ana sayfayı ve yazı sayfalarını da değiştirdim.

prisoner prisoner blogisma Kullanıcı
  • Üyelik 19.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek İngilizce Öğretmeni
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad İ** M**
  • Mesajlar 369
  • Beğeniler 203 / 80
  • Ticaret 15, (%100)

Muhammed Öksüz adlı üyeden alıntı

10 TL gibi bir fiyata satmak istiyorum ne de olsa yapımcı free sunmuş bu vebalin altına girmek istemem. Sadece yaptığım emeğin karşılığı olarak türkçeye çevirdim headerin çoğu değişti footer bi tek aynı kaldı ana sayfayı ve yazı sayfalarını da değiştirdim.

Temayı Türkçeleştirmekten aşağı yukarı aynı tutarı istiyorlardı yanılmıyorsam. Diğer değişiklikler için de bu fiyat gayet normal hatta ucuz bence:)

wmaraci
wmaraci

NavarinTR NavarinTR Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 17.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Görsel Tasarım Uzmanı ve Sanat Yönetmeni
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 105
  • Beğeniler 77 / 36
  • Ticaret 1, (%100)
Geliştirici ücretsiz yayınlamış olsa bile GPL lisansı ile lisanslamamışsa satışını yapamazsın. Eğer açık bir şekilde GPL lisansını belirtmişse o zaman satışını gerçekleştirebilirsin.

GPL Lisansı; açık kaynak kodlu olarak dağıtılan bir yazılımın başkası tarafından düzenlenmesine, geliştirilmesine veya bir kısmının başka bir projede kullanılmasına olanak tanır. Ayrıca üzerinde değişiklik yapılmış bir yazılımın satılmasını yani maddi kazanç elde edilmesini engellemez. Fakat satış yaparken senin de açık bir şekilde o ürünün GPL lisansa sahip olduğunu belirtmen gerekir.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al