-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
arkadaşlar vbulletin ve mybb olarak tek programda 2 forum scriptine bot yazcam alan olurmu diye merak ettim bot da konu ve yorum olarak olcak yorum atıcak otomatik kategori url sinden konu cekip verdğin kategoriye konuyu accak botu bugün yarısını bitiririm diye düşünüyorum alıcı varsa bana ulassın
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Programlama
-
-
Ad Soyad
E** Ş**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Bir ara bende düşünmüştüm böyle birşey.Bir mmo forumu var şuan buradan ismini vermem doğru olmaz.O forumun üyeleri tm üyelik almak için belli bir mesaj sayısına ulaşmaları gerekiyor fakat forumda bu tür programların kullanılması yasak.Eğer kısa yoldan tm üyelik isteyen arkadaşlara ulaşabilirseniz bu programı satmanız mümkün.Tavsiyem mysql ile üyelikli birşey yapmanız. Kolay gelsin.
www.oyuncumedya.com - Oyun, Haber ve Teknoloji Portalı!
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hocam mysql da cok ileri düzeyde bilgim var hatta projemde var cok begenen oldu ama satın alan yok :( tabi isteyene oyun databasesi kurablrm mysql ilgili program kodlayablrm isteyen ulasabılır
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
H** T**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Sizin bot konu çekmek yerine forumlara otomatik tanıtım yazısı eklese o zaman alan çok olurdu şimdi alan olmamasının sebebi şu olabilir insanlar özgün konu açmaya çalışıyor bir yerden konu çekmek doğal olmayacaktır diye düşünüyor olabilirler bence siz yazdiğınız bot'a değişik özellikler ekleyin mesela çektiği konudaki bazı kelimleri eş anlamlısı ile değiştirme ve yayınlama gibi ne bileyim farklı birsey olması lazım
www.parkpera.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
benm bota hocam bir kategoriye otomatik konu acma var yorum yapma var bir kategoriye belirli bide konun adını otomatik cekip var ek ad özelliğide var alan olurmu blmyrm ama kodlıyım dedim arkadas cook ısrar ettiği için işallah öbürkü proje gibi olmaz