-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
WebMaster
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Öncelikle merhaba ben Reklam alımı yaptım siteme
Linkler noflow değil nasıl yaparım.
Ve reklamlar yeni sekmede açılmıyor nasıl yeni sekmede açmasını sağlarım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Senior Email Marketing Special
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
adsense reklamlarını mı yeni sekmede açmak istiyorsun ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
WebMaster
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Adsenselerde tiklayinvada yeni sekmede aciliyor
NavarinTR
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Görsel Tasarım Uzmanı ve Sanat Yönetmeni
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Genel olarak, politikamız uyarınca, Google reklamlarının yeni bir pencerede açılmasına izin vermeyiz. Ancak, Çin de dahil olmak üzere birkaç pazarda, reklamların yeni bir pencerede açılmasının, beklenen İnternet davranışıyla daha iyi uyuştuğunu ve daha tutarlı, sezgisel bir kullanıcı deneyimi sağladığını tespit ettik.
Ayrıca, program politikalarımıza aykırı bir davranış olduğu için, AdSense reklam kodunda veya web sitenizdeki bir reklamın tıklanmasının verdiği sonuçla ilgili değişiklik yapmamanızı rica ediyoruz.
Google, yeni sekme veya sayfada açılmayan reklamları kendisi belirliyor. Adsense kodlarında değişiklik yapmak ise Google politikalarına aykırı olduğu için kodlarınızla oynamayın. Zaten çoğu Adsense reklamı yeni sekmede açılır.
Ek Olarak: Ben neden bahsettiğinizi hala anlayamadım, 3 tane mesaj yazmışsınız 3'ü de birbiriyle çelişiyor, hangi konuda bahsettiğiniz açık değil! İlk sorduğunuz sorunun cevabını MertBalci zaten vermiş. Daha sonra siyahsut size "Adsense reklamlarından mı bahsediyorsunuz" diye sormuş ona evet demişsiniz. Sonra da kendi sorunuzu kendiniz yanıtlayıp "Adsense reklamlarına tıklayınca yeni sekmede açılıyor" demişsiniz. Ben bir şey anlamadım.