idm27 adlı üyeden alıntı
İslami bir kenara bırakacak olursak - haşa, bırakamayız da - normal şartlara dönelim, eşcinsel ilişki sapıklıktır. Tedavi edilebilir bir durumdur. Şu meşhur erkeklik/kadınlık hormonları meselesi. Toplumumuzu böyle ahlak dışı şeyler özendirmeyin. Yarın (allah göstermesin ) çoçuğumuz gelip baba ben .... diye bir cümleye başlarsa, ne diyeceksiniz?
Lût kavmiydi sanırım, neden helâk olduklarını biliyorsunuz. İşte tam bu meseleden ötürü. Eşcinsellik ilk insanlardan beri varolan bir durum, tercih meselesi olduğuna katılıyorum. Örneğin kadınların bilmem kaçta kaçının lezbiyenliğe yatkın olduğunu okumuştum bir yerde. Buna örnek olarakta tüm dergilerin, hatta kadınlara yönelik çıkan dergilerde bile çıplak veya bikini kadın pozları olmasıymış felan.
FilmleriTV adlı üyeden alıntı
İyi insan olduğu, kimseye zarar vermediği sürece sonuna kadar destek olacağımı söyleyeceğim. Tedavisi mümkün olduğuna emin misiniz? Başarıl oranının yüzde kaç olduğunu biliyor musunuz? Eşcinselliğin bir sapıklık olduğu tıbben kanıtlanmış mıdır yoksa kendi düşünceniz mi? Kendi düşüncenizse tıptaki uzmanlığınız nedir?
Eşcinsellik, 1973 yılında DSM'den (Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorder: Ruhsal Hastalıkların Tanısal ve İstatiksel El Kitabı) çıkartılmıştır.
Eşcinsellik bir hastalık değildir, toplumdaki yanlış kanının aksine bütün eşcinsellerde hormonel seviye değişikliği yoktur. Tedaviye ihtiyaç yoktur.
Ek olarak: Eşcinsellik tedavisi olarak nitelendirilen "tedavinin" içeriği şudur; siz eşcinsel konulu ****o film izlerken, size enjekte ettikleri kimyasaldan dolayı mideniz bulanır, kusarsınız ve eşcinsellikten soğumanız sağlanır ama asla kafanızdan çıkmaz. Tedavi değil işkencedir.
Kaldıki eşcinsellik bir tercih değildir, yönelimdir. Yani; insanlar eşcinsel olmayı seçmezler, eşcinsel olarak doğarlar.