lostyazilim
tr.link

Çok Acil Yardım Arkadaşlar !

4 Mesajlar 475 Okunma
lstbozum
tr.link

SunucuBilgim SunucuBilgim Web Master Kullanıcı
  • Üyelik 21.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Web Master
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 372
  • Beğeniler 78 / 71
  • Ticaret 5, (%100)
Arkadaşlar teknolojikguru.com'da wordpress kurulu fakat birşey test etmek için temanın editlenmemiş hali olan functions.php dosyasını FTP'ye attım. Sonra site patladı, orjinalini attım tekrar ve şimdi site açılmıyor. Yani dosyalar şuanda hiç değiştirilmemiş gibi fakat açılmıyor anlam veremiyorum acil yardım edermisiniz sebebi ne olabilir bunun ??

www.sanalkarga.com - Bilgi Paylaştıkça Çoğalır...
wmaraci
reklam

CengizKaya CengizKaya Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 20.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 46 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Adana
  • Ad Soyad C** K**
  • Mesajlar 707
  • Beğeniler 59 / 88
  • Ticaret 25, (%96)
tema klasörünün adı diyelimki tema1 bunun adını değiştirin tema2 yapın sonra wordpress in kendi temalarından birinin adını tema1 yapın site açılacaktır daha sonra bu hatalı temayı silip editlenmiş temayı silip orjinalini tekrar yükleyin. Yapınca olursa veya hata verirse bildirin lütfen.

SunucuBilgim SunucuBilgim Web Master Kullanıcı
  • Üyelik 21.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Web Master
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 372
  • Beğeniler 78 / 71
  • Ticaret 5, (%100)

Cengiz Kaya adlı üyeden alıntı

tema klasörünün adı diyelimki tema1 bunun adını değiştirin tema2 yapın sonra wordpress in kendi temalarından birinin adını tema1 yapın site açılacaktır daha sonra bu hatalı temayı silip editlenmiş temayı silip orjinalini tekrar yükleyin. Yapınca olursa veya hata verirse bildirin lütfen.

Hocam yedeğim yoktu ama editlenmiş temayı silip orjinalini yüklersem bütün emekler gitmiş olucak ama : / nasıl kurtarabiliriz Skype üzerinden iletişime geçmemiz mümkün mü acaba lütfen yardım edin hocam bunu kurtmam lazım

www.sanalkarga.com - Bilgi Paylaştıkça Çoğalır...

CengizKaya CengizKaya Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 20.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 46 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Adana
  • Ad Soyad C** K**
  • Mesajlar 707
  • Beğeniler 59 / 88
  • Ticaret 25, (%96)

SunucuBilgim adlı üyeden alıntı

Hocam yedeğim yoktu ama editlenmiş temayı silip orjinalini yüklersem bütün emekler gitmiş olucak ama : / nasıl kurtarabiliriz Skype üzerinden iletişime geçmemiz mümkün mü acaba lütfen yardım edin hocam bunu kurtmam lazım

özelden teamwiwer 10 bilgileri atabilirseniz bağlanıp sorunu çözmeye çalışırım veya direk ftp bilgileri atabilirseniz yardımcı olmaya çalışırım.

wmaraci
wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al