-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Arkadaşlar teknolojikguru.com'da wordpress kurulu fakat birşey test etmek için temanın editlenmemiş hali olan functions.php dosyasını FTP'ye attım. Sonra site patladı, orjinalini attım tekrar ve şimdi site açılmıyor. Yani dosyalar şuanda hiç değiştirilmemiş gibi fakat açılmıyor anlam veremiyorum acil yardım edermisiniz sebebi ne olabilir bunun ??
www.sanalkarga.com - Bilgi Paylaştıkça Çoğalır...
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
25, (%96)
tema klasörünün adı diyelimki tema1 bunun adını değiştirin tema2 yapın sonra wordpress in kendi temalarından birinin adını tema1 yapın site açılacaktır daha sonra bu hatalı temayı silip editlenmiş temayı silip orjinalini tekrar yükleyin. Yapınca olursa veya hata verirse bildirin lütfen.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Cengiz Kaya adlı üyeden alıntı
tema klasörünün adı diyelimki tema1 bunun adını değiştirin tema2 yapın sonra wordpress in kendi temalarından birinin adını tema1 yapın site açılacaktır daha sonra bu hatalı temayı silip editlenmiş temayı silip orjinalini tekrar yükleyin. Yapınca olursa veya hata verirse bildirin lütfen.
Hocam yedeğim yoktu ama editlenmiş temayı silip orjinalini yüklersem bütün emekler gitmiş olucak ama : / nasıl kurtarabiliriz Skype üzerinden iletişime geçmemiz mümkün mü acaba lütfen yardım edin hocam bunu kurtmam lazım
www.sanalkarga.com - Bilgi Paylaştıkça Çoğalır...