-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
serbes
-
-
Ad Soyad
Ş** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
iyi ramazanlar ..
Adam hiç bişeyden anlamıyor site açmış basit bir yazıda olsa logo olarak kullanacak burda 1 konu açan görmüş banada yap demiş işini gördükden sonra illa adama ücretli yaptır diye diretmek doğrumu bedava yapamazzsın ben paralı yapıcam demek doğrumu ? sen logoyu paralı yapar para kazanırsın oda bedava yapar dua alır bunda bi sakınca bana göre yok var diyenlede zaten tartışma yapmam herkezin kendi görüşü ..
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
PHP Developer
-
-
Ad Soyad
Ö** G**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Bütün yorumları okudum. Herkes haklı :D Bence uzatmaya gerek yok. Bende logo yapıyorum etrafımdakilere yapıyorum sadece. İnternette yapmıyorum. İnternette yaparsam da ücretli yapacağım.
Herkesin bakış açısına göre değişir yani bu işler. Bedava yapanları izliyorum ve hayal gücümü geliştiriyorum. Ücretli yapanları izliyorum yaptığım hataları ve ek yapmam gerekenleri görüyorum.
Herkes yediğinden ikram eder..(Yavuz Sultan Selim)
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
R** V**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Ücretli yapan olduğu gibi bu işi yardım etmek amacıyla yapan arkadaşlarda vardır.Rica edip isteyenede yapanada saygı duymak gerekir bence.
Kendi halinde.Meraklı gözlerle inceleyen.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
71, (%100)
Siz 3 liradan logo yaparken böyle bir şey hakkında sitem etmeniz ne kadar doğru? Konudaki herkes haksız. Ucuz etin yahnisi olmadığı gibi ucuz tasarımın da bir numarası olmuyor.