-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Nereye başvuru yapsan kabul ederler mi :)
Fizello - Inspired by Colors
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Proje Uzmanı
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
135, (%100)
Konu Adsense bölümüne açıldığına göre Adsense'den bahsediyor hocam :)
http://www.alicankosedag.com.tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Bakmamışım oraya :) Yazıların özgünse kabul ederler neden etmesinler ancak sitende bazı yerleri düzelt böyle sunma Google'a Sidebardaki gereksiz tag bulutunu kaldır oraya kategoriler vs farklı bileşenler ekle bunun yanında yazıların neredeyse tümü anasayfada yayınlanıyor 6 dan fazla yazı paylaşma anasayfanda hem hız açısından hem de kullanıcı açısından böylesi daha iyi olacaktır :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SARUHAN HOLDING - Fakir Elektr
-
-
Ad Soyad
Ç** K**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Öncelikle "Yarımcı" değil "Yardımcı"
Biz google değiliz. Bunu belirteyim. Bu yüzden onaylanır onaylanmaz gibi bir şey söylemek doğru olmaz.
Başvurunu yaparsın onayı alamaz isen. Tasarımını ve içeriğini iyi oluşturman gerekiyor. Hepsi bu. Sonra tekrar başvurabilirsin. Tek hakkınız varmış gibi konu açmayın ;)
Birde Kişisel blog yazmışsın. (Demir döküm servis - Cilde Ne İyi Gelir - Karma Ciltler İçin Bakım Önerileri)
gibi konuların ne ilgisi var kişisel blogla. Benim bildiğim kendini anlatan arada sırada bilgi verici şeylerin paylaşıldığı bir blog.
Sana en iyi örnek bidusun.com du oda kapandı :(
cagdaskorkmaz.com.tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Proje Uzmanı
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
135, (%100)
Blacksheep adlı üyeden alıntı
Bakmamışım oraya :) Yazıların özgünse kabul ederler neden etmesinler ancak sitende bazı yerleri düzelt böyle sunma Google'a Sidebardaki gereksiz tag bulutunu kaldır oraya kategoriler vs farklı bileşenler ekle bunun yanında yazıların neredeyse tümü anasayfada yayınlanıyor 6 dan fazla yazı paylaşma anasayfanda hem hız açısından hem de kullanıcı açısından böylesi daha iyi olacaktır :)
Adsense belki kabul eder ama kullanıcılar bu temayı kabul etmeyecektir. Ben girip hemen çıktım, sence de öyle mi hocam?
http://www.alicankosedag.com.tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Aleejhoan adlı üyeden alıntı
Adsense belki kabul eder ama kullanıcılar bu temayı kabul etmeyecektir. Ben girip hemen çıktım, sence de öyle mi hocam?
Arkadaş Adsense kabul eder mi diye sordu ondan gezdim ikinci sayfaya girmedim yani bence da piyasada o kadar güzel tema varken bunu kullanmak kötü olur :)