lostyazilim

3 Site Açacağım

41 Mesajlar 4.507 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Uzmann Uzmann WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek ..........
  • Konum Çanakkale
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 515
  • Beğeniler 268 / 39
  • Ticaret 0, (%0)

elegan adlı üyeden alıntı

diziyi ilk sen çevirirsen alırsın o kadar hiti, yoksa öyle başka siteden alıp koymakla ohoo zaten 50 tane sitede indexlenmiş olur kim ne yapsın senin attığın bölümü.

Mesela teen wolfün yeni sezonu başladı, adamlar kendileri çevirip atıyorlar sen onlardan alıyorsun. sence kimden izlenir?

eş zamanlı olarak atarsam 2 yerdende izlenir önemli olan google da çıkmak adamlar google yazıp ilk sayfadakilere giriyorlar ne zaman paylaştığından çok sitenin kaliteli olması önemli şimdi sen abc isimli makaleyi paylaş bende oradan alıp wmaracından paylaşayım bakalım kiminki önce çıkıyor

wmaraci
reklam

McFLY McFLY Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 02.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** R**
  • Mesajlar 212
  • Beğeniler 3 / 16
  • Ticaret 7, (%100)

diziyi ilk sen çevirirsen alırsın o kadar hiti, yoksa öyle başka siteden alıp koymakla ohoo zaten 50 tane sitede indexlenmiş olur kim ne yapsın senin attığın bölümü.

Mesela teen wolfün yeni sezonu başladı, adamlar kendileri çevirip atıyorlar sen onlardan alıyorsun. sence kimden izlenir?

Kesinlikle haklısınız. İnsanlara alışabileceği bir site vermelisiniz, yabancidiziizle1'den sonra dizibox kısa sürede yükseldi mesela.

elegan elegan Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 30.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Dijital Pazarlama Danışmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** T**
  • Mesajlar 623
  • Beğeniler 0 / 112
  • Ticaret 3, (%100)

Uzmann adlı üyeden alıntı

eş zamanlı olarak atarsam 2 yerdende izlenir önemli olan google da çıkmak adamlar google yazıp ilk sayfadakilere giriyorlar ne zaman paylaştığından çok sitenin kaliteli olması önemli şimdi sen abc isimli makaleyi paylaş bende oradan alıp wmaracından paylaşayım bakalım kiminki önce çıkıyor

tamam da wmaracı 5 senelik site senin kuracağın 1 günlük olacak :D kendinle çelişiyorsun, kendi siteni nasıl 1 2 senelik sitelerin önüne geçireceksin?

üstelik ben xx 3. sezon 1. bölüm izle diyerek girmiyorum. şahsen dizipub'u beğeniyorum ve sürekli oradan izliyorum..

• Üyelik 16.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek ..........
  • Konum Çanakkale
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 515
  • Beğeniler 268 / 39
  • Ticaret 0, (%0)

tamam da wmaracı 5 senelik site senin kuracağın 1 günlük olacak :D kendinle çelişiyorsun, kendi siteni nasıl 1 2 senelik sitelerin önüne geçireceksin?

üstelik ben xx 3. sezon 1. bölüm izle diyerek girmiyorum. şahsen dizipub'u beğeniyorum ve sürekli oradan izliyorum..

Diziamk.net 300k tekil var dandik tema kalitesiz site bunu açıklarmısın domain 2aylık

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 30.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** T**
  • Mesajlar 623
  • Beğeniler 0 / 112
  • Ticaret 3, (%100)
nereden biliyosunuz o kadar hiti olduğunu? bununla birlikte 2 ayda yükselmek için çok kaliteli paravanlara ihtiyaç var. öyle bir iki basit blogtan alınan tanıtım yazısı ile o kadar yükselemezsiniz.

ermaneray ermaneray proje danışmanlığı Kullanıcı
  • Üyelik 18.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek satınalma/proje danışmanlık
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** Ç**
  • Mesajlar 2627
  • Beğeniler 77 / 644
  • Ticaret 12, (%100)
subdomain database olarak tehlikelidir
bence ayrı ayrı site yap
Uzmann

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 16.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek ..........
  • Konum Çanakkale
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 515
  • Beğeniler 268 / 39
  • Ticaret 0, (%0)

nereden biliyosunuz o kadar hiti olduğunu? bununla birlikte 2 ayda yükselmek için çok kaliteli paravanlara ihtiyaç var. öyle bir iki basit blogtan alınan tanıtım yazısı ile o kadar yükselemezsiniz.

http://www.***.net/reklam-alimi-reklam-satisi/1445917-300k-dizi-izleme-sitesinde-bosta-reklam-alanlari.html

ben basit blog diye birşey demedim kaliteli paravan yapmayacağımı nereden biliyorsunuz anlamadım konuyu nerelere çektiniz neyse daha fazla konuşmaya gerek yok

lordex lordex LO LE Kullanıcı
  • Üyelik 30.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek ögrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 1127
  • Beğeniler 67 / 135
  • Ticaret 14, (%100)
https://wmaraci.com/forum/beyin-firtinasi/ortak-film-sitesi-acma-247074.html#post1421515 film sitesi acmak icin ortak ariyorum bende. Bi bakarsiniz isterseniz

• Üyelik 16.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek ..........
  • Konum Çanakkale
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 515
  • Beğeniler 268 / 39
  • Ticaret 0, (%0)

ermaneray adlı üyeden alıntı

subdomain database olarak tehlikelidir
bence ayrı ayrı site yap

hocam karar verdim ayrı ayrı yapacağım + birtanede hepsinin toplandığı site açacağım bakalım ne olacak :)

Hocam ortaklık riskli zaten lisanslı temayla beraber en fazla 100 liraya patlar tavsiyem tek başınıza açın.

• Üyelik 30.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** T**
  • Mesajlar 623
  • Beğeniler 0 / 112
  • Ticaret 3, (%100)
umarım başarırsınız ne diyim

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği