-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
esnaf
-
-
Ad Soyad
Ü** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Yardım lutfen. İsimtescil hostingim ile wordpress sitemde contact form 7 kullanıyorum. sitemde 3 adet iletişim formu var. Daha once cok guzel çalısıyorlardı. Şuan birisi hiç göndermiyor. Diğer iki formda da doldurup gonder butonuna basında dönüyor da dönüyor, sonra da birkaç tane birden mesaj gidiyor. Eskiden hemen tık diye giderdi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ö** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
eklentini 2014-10-16 tarihli versiyonunu kullanıyorsanız ve Wordpress sürümünüz güncel ise sıkıntı temanızdan veya sunucu izinlerinden kaynaklanabilir .
- Temanızı değiştirip formları kullanmayı deneyin. { bazı jquery dosyaları çalışmayı engelliyor olabilir . }
- Başka bilgisayarlardan deneme yapın - kendi bilgisiyarınızda sıkıntı olabilir.
- Contact Form'un ajax özelliğini inaktif edebilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Çevre Mühendisi
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
omerkarahan adlı üyeden alıntı
eklentini 2014-10-16 tarihli versiyonunu kullanıyorsanız ve Wordpress sürümünüz güncel ise sıkıntı temanızdan veya sunucu izinlerinden kaynaklanabilir .
- Temanızı değiştirip formları kullanmayı deneyin. { bazı jquery dosyaları çalışmayı engelliyor olabilir . }
- Başka bilgisayarlardan deneme yapın - kendi bilgisiyarınızda sıkıntı olabilir.
- Contact Form'un ajax özelliğini inaktif edebilirsiniz.
Aynı sorun güncellemeden sonra bende de oluştu. Sürüm 4.0.3'ü kullanıyorum. Başka bilgisayarda da denedim sorun aynı. Ajax özelliklerini nasıl kapatacağız.
Yeşil Aşkı - Herşey Sevmekle Başlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Organizatör
-
-
Ad Soyad
C** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bu soruna yine çözüm bulunamamış. Ben yol göstermesi için kimsenin arama motorlarından buralara kadar gelip boş dönmesini istemiyorum. Contact Form'un son güncellemesinden sonra formun loader'ı sürekli dönüyor değil mi ? Mesaj size geliyor ancak mesajı ileten kişi size yollarken ulaşmadığını sayfanın donduğunu düşünüyor değil mi ? işte çözüm;
Contact Form 7 İletişim formunda küçük bir değişiklik yapmanız gerekiyor.
contact-form-7/includes/classes.php dosyası varsa compose_and_send_mail() fonksiyonunda aşağıdaki kodu bulun:
$headers = "From: $sender\n";
ve bununla değiştirin.
$headers = "From $sender\n";
Eğer yeni sürümde classes.php dosyası yoksa (yok) contact-form-7/includes/mail.php dosyasını notpad'te açın ve $headers = "From: $sender\n"; aratın. Sonra bu kodla değiştirin. $headers = "From $sender\n";
Sorun çözülmüştür geçmiş olsun ;)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
grafiker
-
-
Ad Soyad
H** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Teşekkürler cooljem fakat dediğinizi yapmama rağmen sorun hala devam etmektedir. Loader hala dönmekte ve mail yağmuru devam etmekte. Neden kaynaklı bilgisi olan varmı?