Pasa
Gelecek Bizim
Yönetici
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
S** P**
-
-
-
Ticaret
356, (%100)
SyncMaster adlı üyeden alıntı
Ben onu şaka maksadıyla dedim. Sadece acayip sinirlendirdi beni. Ayrıca doğru belirtmedim bir aralar üyeydim şimdi sadece sitemin hayran sayfası için açık . Kimsede ekli değil. Ama 50 kızla çıktıysam 30 tanesinin ayrılığı facebook'dan dolayı olmuştur. Facebook sağolsun , kızları iyice kendine bağlamış biz mutluluğumuzdan oluyoruz
50?
Tişört değiştirir gibi kız arkadaş değiştiririp daha sonra "bunlardan ayrılma sebebim facebook'tur" demek ne kadar doğru?
3 kişi bu mesajı beğendi.
Deneyim demeyin, deneyin!
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Serbest.
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
5, (%80)
Hayır . 50 Yine az. Ben Samsun'da yaşıyorum zaten çoğu kişi beni tanır.
Ancak 50'den fazla kızla çıkmışımdır hiç saymak nasip olmadı sayamamda zaten. Genelde hep facebook özel mesajlar , duvar yazıları mevzuları hep kavga ve ayrılmamın sebebi oldu. Yani hep kızlara olan güvenimi sarstı . Bir türlü facebook yüzünden bir kıza güven sağlayamadım . Tişört değil iç çamaşırı değiştirir gibi değiştirdim. Buda hiç gurur duyulcak birşey değil. Şuanda bir kız seviyorum ama facebook yüzünden güvenemiyorum ve çıktığım kız sayısı yüzünden kızın suratına bakamıyorum beni yanlış tanır diye.
Facebook çok canımı yaktı çookk..
Pasa
Gelecek Bizim
Yönetici
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
S** P**
-
-
-
Ticaret
356, (%100)
50 az bile.. hmm
Hiç kusura bakma ama artık sorunu kendinde arama zamanın çoktan gelmiş demek..
2 kişi bu mesajı beğendi.
Deneyim demeyin, deneyin!
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Serbest.
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
5, (%80)
Zaten sorun bende . Açıkça söylemek gerekirse aile mevzuları yüzünden kimseye güvenim pek yok. Sinir hastasıyım biraz takıntılıyım. Bir kızda bir hata görsem kafama takılıyor bir daha unutamıyorum. İçim içimi yiyo yani. Facebook'da buna acayip bir aracılık yapıyorki anlatamam. Bir mesaj görüyorum çıldırıyorum , duvara biri yazıyor çıldırıyorum. Facebook yetkililerine o kadar kaptırıyorumki arada bir kendimden geçiyorum yani bazenleri.
Riza
1337 @ trendyol
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
1337
-
-
Ad Soyad
R** S**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Abi seviyosan güveneceksin , Facebook bahane olamaz.
1337
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Serbest.
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
5, (%80)
Arkadaşım bir cümle diyorum bin ah işitiyorum. Ne yazcağımı şaşırdım tamam kapatalım konuyu vazgeçtim vallahi illalah geldi.