HeroTurk
Ne Mutlu Türküm Diyene!!!
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Cnc programcısı
-
-
Ad Soyad
Ö** Ç**
-
-
-
Ticaret
47, (%100)
Merhaba adwords ta kelime planlayıcınsa 3 dolar görünen bir kelime adsensede bize ne kadar kazandırır bu konuda bir fikri olan var mı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Hocam onlar bildiğiniz gibi Search için verilen rekabet oranları. GDN ile Search için verilen değerler arasında "uçurum" oluyor genelde. Bu nedenle ordaki rakama çok aldanmayın. Tabi ki elden geldiğince yüksek olsun ama... Kendimden örnek vereyim:
Kelime Planlayıcıda Görünen Değer: 6,57 TL
Sitede Gördüğüm Ortalama TBM: 0,15 TL - 0,30 TL arası :)
Search rekabeti ile GDN rekabeti bir değil. İlk 3 konum için çok yüksek değerler verilebiliyor. Ancak GDN'de zaten bir şekilde çıkıyoruz diye düşünüp çok daha az veriyorlar. Benim çalıştığım firmada da Search için yeri gelir 5 TL verirdik, ama iş GDN'e geldiği zaman bunun 10'da 1'ini bile verirken düşünüyorduk :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
..........
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ben bi arada niche site açmıştım 28tl yazıyordu 3 tıklamaya 2 tl vermişti kısacası yalan dolan niche falan aranma sayısı fazla olanlara gir hitin fazla olsun bireysel , şirket vs heryerden alırsın reklam
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
C** Ş**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Adworste kelime planlayıcısından baktığınız kelime ücretleri size kazandırma yapacak diye kesin bir kural yok. Siz ordaki baktığınız kelimeyle ilk sayfaya çıkmış olabilirsiniz fakat kullanıcılara gösterilen reklam yazınızdaki başlıkla alakasız olabilir. Genelde adworsteki fiyatı yüksek olan kelimelerle ilgili reklamlar çıkmıyor. O şekilde yüksek reklam tbmsi veren olmadığından öyle yüksek gösteriyor.