-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Profesyonel Seo Danışmanı
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
90, (%98)
Merhabalar;
Bir web sitesini mobilden giriş yapanlar için, mobil tarayıcılara uygun hale getirmek bu siteye herhangibir yarar sağlar mı. Alexa vb açıdan
Bu konu ile ilgili tam bilgi alabilmem mümkün mü?
Teşekkürler
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Senior Email Marketing Special
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Merhabalar Hocam Mobil içerik önemlidir bence alexa açısından faydası var mı bilmiyorum ama kullanıcının sitenizde rahat hareket etmesi için bence önemli bir faktör
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Teknoloji ve Psikoloji
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Sitede kalma süresini ve pagespeed puanlarini artırır. Dolayısıyla SEO olarak faydası olur hocam.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Günümüzde mobil teknolojilerinde en az masaüstü teknolojiler kadar geliştiğini söyleyebiliriz.Google da bunu görerek 21 Nisan'da responsive güncellemesi yaptı.Yapılan güncelleme ile mobil uyumlu olan siteler mobil arama sonuçlarında üst sıralara çıktılar.Mobil uyumluluğun yanında kaynak optimizasyonu da oldukça önemlidir.Mobil versiyonda kullanılan kaynakları en iyi şekilde optimize ederek siteyi hızlandırabilirsiniz.Alexa açısından ise Bounce Rate ve Ortalama Oturum sürelerini etkileyecektir.Değerler ne kadar iyi olursa Alexa açısından da o kadar iyi olur :)
Fizello - Inspired by Colors
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Profesyonel Seo Danışmanı
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
90, (%98)
Arkadaşlar, cevaplarınız için teşekkür ederim ben mobil hale uyumlu olarak düzenledim sitemi ancak bu soru aklıma takıldığı, saplantı haline geldiği için sorma gereği duydum. Tavsiyeleriniz için çok teşekkürler