lostyazilim
tr.link

Hitli siteden trafik mi kasayım yoksa 2-3-4 siteden link mi alayım ?

7 Mesajlar 717 Okunma
lstbozum
tr.link

sokrates sokrates WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Webmaster | Grafik tasarım
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad F** T**
  • Mesajlar 980
  • Beğeniler 223 / 222
  • Ticaret 61, (%100)
Herkese hayırlı geceler,

Ortalama 1 k ucuz yollu reklam gelirsiz bir blog alıp enteresan bilgi paylaşımları yaptıgım ve yalnızca özgünmkonu girip başından beri ciddi emek verdiğim www.medyaaraci.com a yönlendirme yapmak istiyorum. sizce bu mantıklı ve kaarlı bir iş olacak mı ? yoksa ucuz yollu yapayım derken google gözünde bir hasar alacakmıyım ? yani aslındaapek bir zararıda yok ama akıl işi mi onu çözemedim. yoksa 3-4 kaliteli siteden link almak daha mı mantıklı olacak ? (site 2 haftalık ) sonuçta amacım markalaştırmak ve organiğin dışına çıkmamak. Sizinde fikirleriniz önemli önerilerinizi dikkate alıcam, şimdiden teşekkür ediyorum fikirlerini belirten arkadaşlara.

Recbook Creative 
wmaraci
reklam

GuestLion GuestLion WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Meslek Yazılım Geliştirme
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad O** Ö**
  • Mesajlar 852
  • Beğeniler 340 / 340
  • Ticaret 39, (%100)
İlk 1 ay boyunca backlink alımı yapmayın. En fazla 1 -2 tane alabilirsiniz. Ama footer falan değilde tanıtım yazısı gibi. Oda 15 günde 1 olacak şekilde. İlk bir ay daha çok sosyal medyadan link paylaşımı yapın.

Ek Olarak: Bu arada siteniz ve temanız gerçekten güzel...

Ek Olarak: Bir ay geçip siteniz tamamen google da indexlenince yine backlinklere yüklenmeyin. Kasma yok artık. Ana siteye kasmak eskide kaldı :)

En güzeli yavaş yavaş gitmek. Zaten hızlıda alsanız yavaşta alsanız hız değişmiyor artık. Daha az ama ilgili linkleri olanlar daha yukarıda yer alırken yerleride sağlamlaşıyor.
sokrates

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 01.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad F** T**
  • Mesajlar 980
  • Beğeniler 223 / 222
  • Ticaret 61, (%100)

adlbelge adlı üyeden alıntı

İlk 1 ay boyunca backlink alımı yapmayın. En fazla 1 -2 tane alabilirsiniz. Ama footer falan değilde tanıtım yazısı gibi. Oda 15 günde 1 olacak şekilde. İlk bir ay daha çok sosyal medyadan link paylaşımı yapın.

Ek Olarak: Bu arada siteniz ve temanız gerçekten güzel...

İlgi için çok teşekkür ederim hocam beğenmenizede sevindim kullanıcılarda beğenirsede ne ala :) , önerileri dikakte alıcam sosyal medya kısmı ilede bıkkınlık geldi desem yeridir. sosyal medya kullanmadanda olabileceğine inanıyorum. Aynı zamanda 10 k blogum mevcut sosyal medyada haftada bir paylaşıyorum denebilir. yinede dikkate alıcam teşekkür ederim

Recbook Creative 

GuestLion GuestLion WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Meslek Yazılım Geliştirme
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad O** Ö**
  • Mesajlar 852
  • Beğeniler 340 / 340
  • Ticaret 39, (%100)

sokrates adlı üyeden alıntı

İlgi için çok teşekkür ederim hocam beğenmenizede sevindim kullanıcılarda beğenirsede ne ala :) , önerileri dikakte alıcam sosyal medya kısmı ilede bıkkınlık geldi desem yeridir. sosyal medya kullanmadanda olabileceğine inanıyorum. Aynı zamanda 10 k blogum mevcut sosyal medyada haftada bir paylaşıyorum denebilir. yinede dikkate alıcam teşekkür ederim

Sosyal medya kullanmadan da olur elbette ama bu ben okumayıp direk ticarete atılacağım demeye benzer :)

Ya da daha öncede belirttiğim gibi şöyle bir söz vardı;
"Yüksek dağların zirvelerinde hem kuş hemde yılana raslayabilirsiniz ama biri uçarak diğeri sürünerek yükselmiştir."

Siz yine de az olsa vaz geçmeyin sosyalleşin ;)
sokrates

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 01.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad F** T**
  • Mesajlar 980
  • Beğeniler 223 / 222
  • Ticaret 61, (%100)

adlbelge adlı üyeden alıntı

Sosyal medya kullanmadan da olur elbette ama bu ben okumayıp direk ticarete atılacağım demeye benzer :)

Ya da daha öncede belirttiğim gibi şöyle bir söz vardı;
"Yüksek dağların zirvelerinde hem kuş hemde yılana raslayabilirsiniz ama biri uçarak diğeri sürünerek yükselmiştir."

Siz yine de az olsa vaz geçmeyin sosyalleşin ;)

şahane söz hocam :) dikkate alıcam iyi geceler.

Recbook Creative 

JestWeb JestWeb WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 27.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Web Master
  • Konum Konya
  • Ad Soyad B** T**
  • Mesajlar 102
  • Beğeniler 32 / 29
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba Hocam PR 2 li sitemden size footer link veya tanıtım yazısı yayınlayabilirim ?. Karşılıklı Yardımlaşabiliriz. ilgilenirseniz pm atınız

• Üyelik 01.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad F** T**
  • Mesajlar 980
  • Beğeniler 223 / 222
  • Ticaret 61, (%100)

JestWeb adlı üyeden alıntı

Merhaba Hocam PR 2 li sitemden size footer link veya tanıtım yazısı yayınlayabilirim ?. Karşılıklı Yardımlaşabiliriz. ilgilenirseniz pm atınız

Merhaba, önceki yorum içeriğindeki üye ve gelen mesaj doğrultusunda onlarında tecrübelerine dayanarak link almamaya karar verdim ki hali hazırda kendi sitemizin linki mevcut şuan için hocam.karşılıklı tanıtım yazısınıda ne yazıkki kabul edemiycem site içerik formatının dışına çıkmak istemiyorum şuanda. Ama aklımda bulunsun tabi ille günün birinde lazım olacaktır teşekkürler ilgi için :)

Recbook Creative 
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al