-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
reklam
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Merhaba,
Blog için tanıtım çalışmaları yapmaya nereden başlamalıyız?
Forumu inceliyorum, reklam alım satımı bölümü var, backlink, tanıtım yazıları gibi bölümler var. Yani ufak ufak masraf yaparak, bir yerlere gelsin site diye izlemek gereken en akıllıca yol ne olur?
Sosyal medya hesapları için beğeni reklamı yapmak ve paylaşım yapmak diğer durumlara göre nasıl bir yol olur?
Veya Google ile reklam vermeye kalksak ne tür bir reklam çıkılır? Google'da 25 TL'ye 100 TL kupon var değerlendirilir mi?
Zihin fukara olunca, fikir ukala olur!
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Pöh
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
google kuponunu degerlendir.
sosyal medya kullan.
sadece facebook twit degıl.
Tumblr blogger tanıtımlarını yapabilirsin.
spama kaçmadan tanıtım yapabilirsin.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
reklam
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Peki bu satılan backlink paketlerini ne zaman almak akıllıca olacaktır? Veya almalı mıyız?
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Kendi halimdeyim
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Sizinle benzer yayınlar yapan blogları tespit edip yeni yazılarına ilk yorum yaparak takipçi elde edebilirsiniz. Veya aynı bloglarla link/banner değişimleri yapabilirsiniz. Bu yöntemler hem masrafsız hem doğaldır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam adım adım kendi blogum için yaptıklarımı anlatıyorum. Sadece yapılacakları yazıyorum içeriğine girersem çok uzar. Hem size hem bunu merak eden arkadaşlara bir fikir olur belki.
Öncelikle blogu yeterli içerikle doldurun.
Daha sonra bırakın kendisi normal şekilde indexlensin.
Blogu google wmtool google analiz gibi google servislere kayıt edin kesinlikle.
Sitenin sosyal medya hesaplarını açın ama kesinlikle sahte hesaplarla takipçi çekmeyin siteye. Sosyal medya da en bi 50-60 paylaşım yapın. Face twitt google+ youtube ve hatta gerekirse resimli falan bir site ise diğer sosyal medya hesapları. (instagram-pinterest vs.)
Tüm bunları yaparken seo ya uygun yapın tabi. Sosyal medya da paylaşacaklarınızdan tutunda içeriğinize etiket ve hatta kodlamalarınıza kadar seo ya uygun olsun.
Bunlar zaten sizin yapacağınız şeyler. Diğer kısım sizin sorduğunuz kısım tanıtım ?
Backlink önemli evet. Benzer sitelere yorum atarak ya da link değişimi. Sonrası forum tanıtımları ve paravan bloglarla siteyi güçlendirebilirsin. Tabi bunları da belli aralıklarla aylık olarak alsanız yeter. Kolay gelsin :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
reklam
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
erekaone adlı üyeden alıntı
Hocam adım adım kendi blogum için yaptıklarımı anlatıyorum. Sadece yapılacakları yazıyorum içeriğine girersem çok uzar. Hem size hem bunu merak eden arkadaşlara bir fikir olur belki.
Öncelikle blogu yeterli içerikle doldurun.
Daha sonra bırakın kendisi normal şekilde indexlensin.
Blogu google wmtool google analiz gibi google servislere kayıt edin kesinlikle.
Sitenin sosyal medya hesaplarını açın ama kesinlikle sahte hesaplarla takipçi çekmeyin siteye. Sosyal medya da en bi 50-60 paylaşım yapın. Face twitt google+ youtube ve hatta gerekirse resimli falan bir site ise diğer sosyal medya hesapları. (instagram-pinterest vs.)
Tüm bunları yaparken seo ya uygun yapın tabi. Sosyal medya da paylaşacaklarınızdan tutunda içeriğinize etiket ve hatta kodlamalarınıza kadar seo ya uygun olsun.
Bunlar zaten sizin yapacağınız şeyler. Diğer kısım sizin sorduğunuz kısım tanıtım ?
Backlink önemli evet. Benzer sitelere yorum atarak ya da link değişimi. Sonrası forum tanıtımları ve paravan bloglarla siteyi güçlendirebilirsin. Tabi bunları da belli aralıklarla aylık olarak alsanız yeter. Kolay gelsin :)
Çok Teşekkürler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
reklam
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Teknoloji, Sosyal Medya, Dijital Pazarlama gibi konularda paylaşımlarda bulunuyorum.
elegan
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama Danışmanı
-
-
Ad Soyad
H** T**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
forum tanıtımı bu tür bloglar için önemli, yazdığınız her yazıyı wmaracı, ***, donanımhaber, vs.... gibi büyük forumlarda paylaşın, yalnız ilgi çekici başlıklar ve yazılar şart.
aynı zamanda sosyal medya paylaşımları da öyle.
çeşitli facebook gruplarına katılın ve ''ilgi çekici'' içeriğinizi grupta paylaşın, fakat direk reklam şeklinde değil. ''Aaa arkadaşlar şunu okudunuz mu baya güzelmiş'' gibi..
aynı şekilde tumblr, twitter ve bu aralar türkiye de meşhur olan kiwi gibi sosyal ağları da kullanmalısınız. hem index hızınızı artırır hemde doğru hashtagler ile ziyaretçi de edinebilirsiniz..
twitter da takibe takip kitle oluşturabilirsiniz, bunu rast gele insanlara değilde örneğin webrazzinin twitter hesabını takip takip eden kişilere yapın.
yine ek olarak google danışmanlarını arayın ve adwordsü deneyin (100 tl hediye kodu ile) fakat adwords çokta etki sağlamaz tabii eğer ''cidden çok iyi'' içerikleriniz yok ise.
son olarak bu da güzel bir taktiktir; atıyorum ''elma nasıl soyulur?'' adlı bir makale yazdınız gerçekten değişik şeyler aktarıyorsunuz kullanıcıya, çok hoş resimler filan var... ama kimse okumuyor hemen şunu yapıyoruz; googla elma nasıl soyulur yazıyoruz, sizin siteniz belki çıkmayacak ama ilk sırada çıkan forum, blog, her ne ise... giriş yapıp hemen yorumu çakıyoruz; ''bla bla gibi yöntemler de var şurada anlatılmış'' kendi blog adresimizi veriyoruz.
başarılar.