Sevgili arkadaslar simdi konuyu once kısaca özet geçeyim.
Ahmet'in bir sitesi var ve Mehmet'e satıyor. Site Ahmet'te iken Ahmet'in adsense hesabı ile aktif bir sekilde kullanılıyor. Simdi siteyi adsense hesabı olmayan Mehmet devraldı, ve adsense üyelik başvurusunda bu site üzerinden başvurdu. Google adsense diyorki;
Site, Google politikalarıyla uyumlu değil: Siteniz Google AdSense program politikaları veya Web Yöneticisi Kalite yönergeleri ile uyumlu olmadığı için, şu anda AdSense başvurunuzu onaylayamıyoruz.
Peki tamam uygun degil diyelim (o kadar incelemeye rahmet uygun olmayan bir şey gorunememistir) su anda Mehmet adsense başvurusunda bulunurken, Ahmet'in adsense hesabı hala aktif olarak gelir elde etmektedir!
Madem uygun degil politikalara filan neden şu anda aktif olan adsense hesabını veya siteyi banlamiyor?
Son on gün icinde iki kere başvurdum ikiside direk red edildi!
Lütfen bilgisi olan arkadaslardan istirham ediyorum gercekten şaşırdım kaldım ne yapılması gerekiyor bu konuda?
Konu linkini atıyorum sitede şu şu sebepten dolayı onaylanmıyor diye araştırma yapmak isteyenler icin.. Rica ediyorum yardım!
:confused:
http://www.ekisilanlari.org