lostyazilim
tr.link

Satış Ortaklığı mı ?

4 Mesajlar 669 Okunma
lstbozum
tr.link

AliBilen AliBilen Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 05.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Bilişim Öğretmeni
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad A** B**
  • Mesajlar 2
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Arkadaşlar merhaba,
Bir sağlık firmasının oluşumunda yer alıyorum.Firma kozmetik ve gıda destek ürünleri üretiyor.Kurulduğu şehir handikapı ve insanların yaptıkları işleri tam olarak ayırt edememesi sebepli hakettiklerini bulamıyorlar.Bu kısmı genel bir portre çizmek için belirttim.
Firmanın "bilgisayar" kısmını bitirmeye çalışıyoruz şu anda.SSL sertifikası aldık. Garanti Bankası'nı bekliyoruz.(Kredi Kartı ile ödeme sistemi için)

Direk üretici olduğumuz için kar marjı yüksek haliyle.Ama tanınmışlık az.Bende satış ortaklığı için piyasa araştırması yapmak istedim, siz değerli webmaster arkadaşlarla.Sitesi olan arkadaşlar böyle bir gelir modeli hakkında ne düşünür,eleştirileri ,önerileri ne olur acaba ?

wmaraci
reklam

MaMiFilm MaMiFilm WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 02.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Yazar
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** Ç**
  • Mesajlar 558
  • Beğeniler 55 / 139
  • Ticaret 0, (%0)
Tanınmışlığa bence takılmayın. Ürünleriniz kaliteliyse ilk bir kaç ay reklamla marka haline gelebilirsiniz. Satış ortaklığı da yapabilirsiniz ancak direk kendiniz de satsanız problem olmaz. Önemli olan ilk bir kaç aylık süreçte ürünleri doğru şekilde tanıtmanızdır.

Profesyonel makale hizmeti için iletişime geçebilirsiniz.

AliBilen AliBilen Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 05.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Bilişim Öğretmeni
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad A** B**
  • Mesajlar 2
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)

MaMiFilm adlı üyeden alıntı

Tanınmışlığa bence takılmayın. Ürünleriniz kaliteliyse ilk bir kaç ay reklamla marka haline gelebilirsiniz. Satış ortaklığı da yapabilirsiniz ancak direk kendiniz de satsanız problem olmaz. Önemli olan ilk bir kaç aylık süreçte ürünleri doğru şekilde tanıtmanızdır.

Adwords kampanyası düzenlemekte var tabiki gündemimizde.Alternatifler,daha farklı neler yapılabilir ? konusunu merak ediyorum aslında.Yorumunuz için teşekkürler.

ermaneray ermaneray proje danışmanlığı Kullanıcı
  • Üyelik 18.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek satınalma/proje danışmanlık
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** Ç**
  • Mesajlar 2627
  • Beğeniler 77 / 644
  • Ticaret 12, (%100)
Firma üretiyorsa zaten satış yapıyordur firmalara
Neden e ticarete giriyorsunuz?
Fatma