lostyazilim
tr.link

Youtube Müzik Kanalı Açmak İstesem ?

16 Mesajlar 15.568 Okunma
lstbozum
tr.link

yasinsir yasinsir Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 20.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Bilecik
  • Ad Soyad Y** A**
  • Mesajlar 163
  • Beğeniler 8 / 16
  • Ticaret 3, (%67)
Merhabaarkadaşlar youtubede bir sürü müzik kanalları var bende açmayaı düşünüyorum tabi mümkünse fakat telif hakkı vs. bunlar için neler yapıyor bu kanallar yani izinler vs. bu konuda bana yardımcı olacak varmı

wmaraci
reklam

NavarinTR NavarinTR Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 17.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Görsel Tasarım Uzmanı ve Sanat Yönetmeni
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 105
  • Beğeniler 77 / 36
  • Ticaret 1, (%100)
YouTube'da müzik kanalı açmanızın amacı nedir öncelikle? Kazanç elde etmek istiyorsanız başkalarına ait şarkıları paylaşarak kazanç elde edemezsiniz. YouTube buna izin vermez. Zaten piyasadaki tüm şarkılar resmî YouTube kanalları veya yapımcıların YouTube kanalları üzerinden yayınlanıyor.

Kısacası YouTube bir müzik kanalı açmanız size bir şey getirmez. Telif hakkı sebepleriyle yüklediğiniz şarkılar veya klipler de hesabınızdan kaldırılır. Hesaptan kaldırılmayan bazı telif haklı ürünler de olabiliyor, onda da sizin yüklediğiniz videoda reklamlar çıkar fakat reklamlardan siz değil telif hakkı sahibi kazanç sağlar. Telif hakkı sahibine gönüllü hizmet yapmış olursunuz.

sinans1996 sinans1996 twitch.tv/romanticarcher Kullanıcı
  • Üyelik 01.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Twitch Partner Streamer
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad S** İ**
  • Mesajlar 1225
  • Beğeniler 110 / 260
  • Ticaret 20, (%90)

NavarinTR adlı üyeden alıntı

YouTube'da müzik kanalı açmanızın amacı nedir öncelikle? Kazanç elde etmek istiyorsanız başkalarına ait şarkıları paylaşarak kazanç elde edemezsiniz. YouTube buna izin vermez. Zaten piyasadaki tüm şarkılar resmî YouTube kanalları veya yapımcıların YouTube kanalları üzerinden yayınlanıyor.

Kısacası YouTube bir müzik kanalı açmanız size bir şey getirmez. Telif hakkı sebepleriyle yüklediğiniz şarkılar veya klipler de hesabınızdan kaldırılır. Hesaptan kaldırılmayan bazı telif haklı ürünler de olabiliyor, onda da sizin yüklediğiniz videoda reklamlar çıkar fakat reklamlardan siz değil telif hakkı sahibi kazanç sağlar. Telif hakkı sahibine gönüllü hizmet yapmış olursunuz.

NavarinTR çok doğru anlatmış ek olarak YouTube müzik kanalından bir getiri sağlamak istiyorsanız tamamiyle kendi çalışmalarınızı yüklemelisiniz. Çok kısa 10 saniye veya 15 saniye kadar bir kısımda botlar belki yakalayamaz fakat oldukça riskli bir çalışma olur ve emin olun Adsense almayı başarsanız kazanmaya başlasanız bile 200'ü geçemeden Ban Ban çiki çiki ban ban suyuna da biraz ban :D
NavarinTR

kişi bu mesajı beğendi.

Sosyal olan her şey.

• Üyelik 20.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Bilecik
  • Ad Soyad Y** A**
  • Mesajlar 163
  • Beğeniler 8 / 16
  • Ticaret 3, (%67)
:D vay be hevesim kursağımda kaldı :) izinli filan olurmu ki diye sordum ama oda malesef :) ne tür kanal açacağımı bilemiyorum artık ne açmak istesem hepsinden bir sürü var :)

wmaraci
wmaraci

NavarinTR NavarinTR Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 17.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Görsel Tasarım Uzmanı ve Sanat Yönetmeni
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 105
  • Beğeniler 77 / 36
  • Ticaret 1, (%100)

yasinsir adlı üyeden alıntı

:D vay be hevesim kursağımda kaldı :) izinli filan olurmu ki diye sordum ama oda malesef :) ne tür kanal açacağımı bilemiyorum artık ne açmak istesem hepsinden bir sürü var :)

Kendi emeğinle oluşturduğun özgün yayınlar yapabilirsin. Buna kimse karışmaz ve senin ürettiğin bir şey de başkası tarafından yapılmış olamaz. Var olan bir içeriği paylaşarak kimse kazanç sağlayamaz.

Günlük yaşantılarını kameraya alıp kazanç sağlayan pek çok Vlogger var. Bunları araştırıp esinlenebilirsin. Veya az kişinin bildiği konularda ders videoları çekebilirsin...

• Üyelik 20.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Bilecik
  • Ad Soyad Y** A**
  • Mesajlar 163
  • Beğeniler 8 / 16
  • Ticaret 3, (%67)
Mesela önerebileceğin bir kategori varmı yani az olup çok izlenen şekilde

sinans1996 sinans1996 twitch.tv/romanticarcher Kullanıcı
  • Üyelik 01.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Twitch Partner Streamer
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad S** İ**
  • Mesajlar 1225
  • Beğeniler 110 / 260
  • Ticaret 20, (%90)

yasinsir adlı üyeden alıntı

Türkiye'de şuan bence en çok rağbet gören tür oyun kanalları Türkiye'de oyun sektörününde geleceği parlak inşallah daha da ileriye gidecek. YouTube : Asosyal Coder 7 Aydır YouTuber'ım kanalım imzamda mevcut oyun kanalı açmayı düşünürsen gerekli açıklamayı yaparım sana.

Sosyal olan her şey.

• Üyelik 20.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Bilecik
  • Ad Soyad Y** A**
  • Mesajlar 163
  • Beğeniler 8 / 16
  • Ticaret 3, (%67)

sinans1996 adlı üyeden alıntı

Türkiye'de şuan bence en çok rağbet gören tür oyun kanalları Türkiye'de oyun sektörününde geleceği parlak inşallah daha da ileriye gidecek. YouTube : Asosyal Coder 7 Aydır YouTuber'ım kanalım imzamda mevcut oyun kanalı açmayı düşünürsen gerekli açıklamayı yaparım sana.

Oyun kanalıda çok ver be kardeşim hemde onlarca hem ben yapamam zaten pek o kadar vaktim olacağını sanmıyorum

erkanyilmaz erkanyilmaz Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 01.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad E** Y**
  • Mesajlar 39
  • Beğeniler 2 / 6
  • Ticaret 3, (%100)
Benim de pek fikrim yok açıklayan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Poi Poi WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 09.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Manisa
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 184
  • Beğeniler 65 / 41
  • Ticaret 2, (%100)
Japonca çizgifilmlerden gidin ama Youtube'da olmasın lütfen. 80'lerin bazı çizgifilmleri yok ve popülerliği çok da düşük değil.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al