-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
İnternet
-
-
Ad Soyad
D** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar,
Teknoloji bloguma indirme eklentisi arıyorum önerisi olan var mı?
Eklenti'de widget de olursa iyi olur yani daha detaylı anlatayım aslında yan tarafta resimli olmasını istiyorum 125x125 ebatlarında ve tıklayınca indirilmesini istiyorum sanırım açıklayıcı olmuşumdur.
lütfen yardım edin.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Baskı Operatörü
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Hocam eklenti tavsiye etmiyorum ben download monitör eklentisi kullanıyordum zamanında sonradan eklenti çok cpu yemeye başlayınca kaldırmak zorunda kaldım sonra daha önceki eklediğim linklerde sitede gitti hepsi kırıldı yani linklerin onun yerine özel alan ekleyerek deneyebilirsin.Forumdaki konu ise
WP Yazınıza Önizleme ve Download Butonu Eklemek
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Baskı Operatörü
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Didimedya adlı üyeden alıntı
Hocam oda mantıklı lakin hiç uğraşmadan
buda güzel ama ben bunu bileşen olarak kullanmak istiyorum yani sadece bir kaç dosya indirmesi yani mobil için whatsaap,facebook,twitter vb uygulamaların download edilmesi için filan
Hocam dediğim gibi artık eklenti kurarken bunları dikkate alıyorum ben yine size eklenti ile yapmanızı tavsiye etmiyorum.Yine örnek vereyim videolar için eklenti kullanıyordum yine sırf cpu yüzünden kaldırdığım eklentiyi kaldırınca tüm konulardaki videolar gitti sonra tek tek onları düzenlemekle uğraştım.Ama karar sizin hangisi kolay gelirse onu yapın :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
İnternet
-
-
Ad Soyad
D** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Haklısınız hocam aslında eklentiler belli zaman sonra cpu fena etkiliyor, Yinede tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.