-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
Ş** K**
-
-
-
Ticaret
135, (%100)
Slm Arkadaşlar kendime uzun sure kullanabilecegim taşınabilir bir hard disk arıyorum Kullanım amacım ise Ailevi fotograf ve videoları depolama olarak kullanıcam 750 yada 1tb olucak Tavsiyelerinizi bekliyorum
Bugün Bizim Yarın Çocuklarımızın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
40, (%100)
Merhaba
Toshiba 2.5" 1 TB Usb 3.0 modelini tavsiye edebilirim. Kullanıyorum, gayet iyi.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** K**
-
-
-
Ticaret
27, (%100)
uygun fiyata varsa bende almayı düşünüyorum, virus bulaştı onca yaptığım temalarım gitti onlara yanıyorum :(
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
Ş** K**
-
-
-
Ticaret
135, (%100)
Aynı sorunu bende yasadım işlerim için kullandıgım bir hard diskim vardı tüm yedek ve herşeyim yok oldu ancak bu almayı düşündüğüm hard disk ailemin video ve fotografları için kullanıcam Malum eskisi gibi fotograf albumu oluşturma olayı kalmadı pek zaten album yapsak ev dolar taşar akşama kadar akıllı telefonlarla durmadan video ve fotograf çekiyor herkes
grsy
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
22, (%95)
Temaları yandex disk'te depolayın :) geçmiş olsun.
hesap satış
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Wordpress Tema Yapımcısı
-
-
Ad Soyad
B** i**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Bence bulut servislerini tercih edin hocam, nedeni ise hdd zamanla ömürlerini doldurup bozulabiliyorlar veya bir virüs bulaşında tüm dosyalarınız gidiyor. Bulut sistemlerde ise tamamen güvende olurlar, ha güvenlik sorunu derseniz eğer. Sms yardımıyla giriş yapabileceğiniz bir servis tercih ederseniz bir sorun yaşamazsınız. Mesela Google'a giriş için SMS onayı ayarlayabiliyorsunuz. Google Drive da size 15GB alan veriyor ücretsiz ama belli ücretlerle bu alanı arttırabilirsiniz veya farklı servisleri deneyebilirsiniz. Mesela Dropbox, Sony akıllı telefona sahip herkese 100GB alan hediye ediyordu, bu tarz kampanyaları takip edebilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
Ş** K**
-
-
-
Ticaret
135, (%100)
burakisci adlı üyeden alıntı
Bence bulut servislerini tercih edin hocam, nedeni ise hdd zamanla ömürlerini doldurup bozulabiliyorlar veya bir virüs bulaşında tüm dosyalarınız gidiyor. Bulut sistemlerde ise tamamen güvende olurlar, ha güvenlik sorunu derseniz eğer. Sms yardımıyla giriş yapabileceğiniz bir servis tercih ederseniz bir sorun yaşamazsınız. Mesela Google'a giriş için SMS onayı ayarlayabiliyorsunuz. Google Drive da size 15GB alan veriyor ücretsiz ama belli ücretlerle bu alanı arttırabilirsiniz veya farklı servisleri deneyebilirsiniz. Mesela Dropbox, Sony akıllı telefona sahip herkese 100GB alan hediye ediyordu, bu tarz kampanyaları takip edebilirsiniz.
Aslında gerek yandex olsun gerek google olsun buralarda hesabım var ancak bu alacagım hard dısk bır album seklınde olacagı ıcın benım yanımda olsada olmasada aıleden bırısı ıstedıgı sekılde kullansın dıye bu sekılde dusundum yinede tavsıyelerınız ıcın tesekkur ederım
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Wordpress Tema Yapımcısı
-
-
Ad Soyad
B** i**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Hocam o halde hard disk bile kullansanız bir yedeklerini de bulut sunucularına atın, ne zaman ne olacağı belli olmaz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
Ş** K**
-
-
-
Ticaret
135, (%100)
burakisci adlı üyeden alıntı
Hocam o halde hard disk bile kullansanız bir yedeklerini de bulut sunucularına atın, ne zaman ne olacağı belli olmaz.
şu an için bir yedeklerini bazı hesablarımda tutuyorum önerileriniz için teşekkür ederim arkadaşın önerdigi hard disklere yapılan yorumlar gayet iyi görünüyor bu ürünleri incleyip almayı planlıyorum acıkcası
Western Digital'in Intellipower özellikli harddisklerini öneririm. Ciddi oranda ömürlerini uzatıyor harddisklerin. 2.5 inç olup daha kolay taşınsın istiyorsanız bunu öneririm (Sanıyorum 2.5 inç disklerde intellipower yok) : http://www.vatanbilgisayar.com/wd-25...sk.html?srt=UP
Çok taşımayıp sabit bi yerde durması sıkıntı yaratmıyor derseniz de : http://www.vatanbilgisayar.com/wd-35...sk.html?srt=UP
Tanıtım Videosu
https://www.youtube.com/watch?v=MKV92NytJug