ozturk
Her daim öğrenci...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
48 / E
-
Meslek
Her daim öğrenci...
-
-
Ad Soyad
F** Ö**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
hocam sonuçta laptop bu hangisini kullanırsanız kullanın aşırı kasmaya gelmez. ama ben şu ana kadar hiç bir sıkıntı yaşamadım. sınıfın tozunu yutuyor o yüzden tuşlar kirinden görünmüyor :)
Erzin'in de Haberi Olacak Artık...!
www.erzinhaber.com
DeLi1SeY
1881 - 193∞, özlemle...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Lenovo almak istiyorum ama korkuyorum Asus da 8GB 750 GB Olsa gözüm kapalı havada karada asus alırım ama arada bi kapasite farkı beni deli edecek düsün düsün beynim durdu artık :'(
Belki bir gün dünyadaki tüm kadınları anlayabilirim, ama Google'ı hiç bir zaman anlayamayacağım.
Berk
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam eğer özelliğine fazla bakmak istemiyorsan benim sana önerim DELL'den yana olacak. Kendim bir DELL Laptop kullanıcısıyım. Yaklaşık 1 buçuk yıldır kullanıyorum bir kere bataryamda sorun oldu ki o da benim kullanımımdan dolayı. Garantiyi aradım yerinde destek hizmeti olduğu için gelip yaptılar ve gittiler. Garanti konusunda hiç sıkıntı çekmedim. Ayrıca kullanım açısından gayet rahat. Sert basarım tuşlara demişsin aynı kullanıyoruz hocam. Ben yeri geldiği zaman dünyalarca kod yazıyorum klavyem bir kere değişmedi ve sorunda çıkmadı. Aldığımdan beri memnunum. İyi ki de almışım diyorum. Herşeyiyle bir numaralar.
Lenovoda önerebilirim ama servis konusunda çok sıkıntı yaşayanlar var laptoplarda herşeyden önce serviste önde geliyor. O yüzden ona da dikkat etmelisiniz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
İ** T**
-
-
-
Ticaret
35, (%100)
yazları pc teknik servisinde çalştım ve de elimden binlerce laptop geçti lenovo hakkında iyi şeylerle karşılamadım. ilk önce alırsın eğer benim param çok dersen al 6 ay veya 1 yıl sonra bozulmalar başlar ilk önce usb ler çalışmaz sonra işlemcisi ısınır vb. hatalarla karşılaşırsın.
dell - lenovo - asus sınırlamasını koyduğun için ASUS dedim çünkü aralarında en iyisi Asus ama şahsi tercihim HP dir.Hp de kesinlikle sıkıntı yaşamazsın gerek pc yönünden gerekse teknik servis yönünden yinede sen bilirsin kardeşim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Üniversite Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ö** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hocam 1 yıla yakındır lenova var bizde 2gb ram vs hiç sorun yapmıyor.Fakat siz alacağınız leptop'da oyun oynamayı düşünüyorsanız bence leptop almayın.Çünkü leptopların oyun performansları özellikleri ne olursa olsun bilgisayar kadar iyi olmuyor.Oyun oynadığınız zaman leptopta aşırı ısınma gerçekleşir ve sorun yaşarsınız.O satılan soğutma ürünleri kısmen işe yarar fakat ben bilgisayarda sabah bi açıyorum akşama kadar oyundayım diyorsanız leptop size yaramaz.
Onun dışında lenova servis olarak nasıl bilmiyorum ama performans olarak çok iyi;
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
lenovo markası ibm notebook üretmeyi bırakınca ibm'in notebook fabrikalarında üretilmeye başlanan ibm'in bir alt markası gibi birşey. üründe kullanılan malzeme açısından korkunuz olmasın.
şu anda ben de i5 2410m işlemci, 6 gb ddr3 1333 mhz ram,nvdia gforce gt540 2gb ekran kartlı lenovo modelini kullanıyorum (z570am) dış yüzeyi metaliktir ve parmak izi bırakmıyor. ısınma problemi yaşanmıyor. henüz servislik bir durumu olmadı.
ama daha önce arkadaşım lenovo notebook'unu servise göndermişti, sebebi ise bataryası ölmüştü. ölü bataryayı değiştirip notebook'u aynen geri gönderdiler 1 hafta içinde...
lenovo'nun servis anlayışı dell kadar iyi olmasa da lenovo'nunki de iyidir. tavsiye ederim lenovo'yu...
edit: ayrıca lenovo anakart olarak foxcon'un dandik çin malı anakartını kullanmıyor.