Merhaba değerli arkadaşlar bugün yazmış olduğum bu yazımda aslında hemen hemen hepiminizin senelerce oyun başlarında geçirdiğimiz vakitleri düşünerek oyun oynayarak para kazanmak için kullanılan yöntemler hakkında bahsetmek istiyorum. Baştan söylemek gerekirse bu yöntem blog yazarak para kazanmak yada internetten para kazanma yöntemleri arasında en zoru diyebiliriz kolay bir yöntem olsaydı zaten hepimiz genelde oyun başındayız kolay yoldan sürekli para kazanabilirdik.Öncelikle bu konu hakkında farklı sitelerde farklı fikirler yöntemler yer almış olabilir ancak ben sizlere biraz daha kolay yollar göstericem. Bu yöntemlerden bahsedicek olursak ;

E-SPOR Oyuncusu Ünvanını Kazanmak : E-spor tamamen yeteğinize bağlı sanal bir lig sanal bir spor türüdür. Özellikle son zamanlarda League Of Legends oyununda ve Poitblank gibi oyunlar sürekli gündeme gelen E-spor turnuvalarını hepiniz duymuşsunuzdur. E-Spor oyunucusu olabilmek için aynı futbol oynarken lisans sahibi olduğumuz gibi lisans sahibi olunması gerekmektedir. Bu koşula uyduğumuz takdirde turnuvalardan ve sponsorluklardan oldukça iyi miktarda para kazanabilirsiniz.




VİDEO YAYINI : Artık günümüzde oldukça popüler olan bu yöntem ise oldukça zor fakat zamanla çok yüksek miktarlarda kazanç getiren bir yöntemdir. Bu yöntemin amacı yetenekli olduğunuz oyunlarda veya her oyunda oynarken yayın yaparak canlı olarak twitch tv gibi sitelerde veya youtube kanalınızda paylaşarak mükemmel gelirler elde edebilirsiniz ancak bu yöntem için güzel özelliklere sahip bilgisayar kaliteli mikrofon gibi ekipmanlara ihtiyacınız olucaktır.




Ek olarak belirtmem gerekirse oyun içi para – eşya – ekipman satışı yaparakta para kazanabilirsiniz herhangi bir oyunda değerli eşyalara veya ciddi anlamda yüksek oyun parası miktarına sahipseniz bunu gerçek nakit paraya çevirebilirsiniz.

KAYNAK :

http://kaganuslu.com/oyun-oynayarak-para-nasil-kazanilir/