-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
IT
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hikayelerimiz.com Adında deneme sitem var php ile yazdım seo etiketlerini sonradan ekledim yani açtığımher hikaye başlığı kendi adıyla geliyor buraya kadar sorun yok ama sorun ben seo kısmını yaptıktan sonra sayfa linkleri google da indexlememeye başladı. site:hikayelerimiz.com yazdığımda sadece php iken indexlenen sayfalar geliyor.(hatta benle ilgisi olmayan sayfalarda dahil) sorun ne olabilir robots.txt yide gozden geçirdim sıkıntı yok gibi çözüm önerilerinizi bekliyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Teknoloji ve Psikoloji
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Site haritasını Google'a gönderdiniz mi?
-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
IT
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Evet sitemap.xml gonderdim robots.txt kontrolüde yaptım
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazar
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
SEO kısmında hatalar yapmış olabilirsiniz, profesyonel birisine inceletin. Birde yeni eklediğiniz bir konuyu google gibi getir diyerek gönderin o zaman index alması lazım, yine almıyorsa site ayarlarında sıkıntı vardır.
Profesyonel makale hizmeti için iletişime geçebilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
SEO Expert
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Aynı konudan bende muzdaribim takip.
Hostapot.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazar
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
akamaci adlı üyeden alıntı
Şimdi kontrol ettim google gibi getirdede bir sorun yok kodlar normal geliyor hatada vermiyor.Seo kısmında ne yapılabilir çevremde yardım alabileceğim kimse yok kodla ilgilimidir?
Google gibi getir deyip gönderin daha sonra index alıp almadığını kontrol edin. İndex alıyorsa sitede bir sıkıntı yoktur.
Profesyonel makale hizmeti için iletişime geçebilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
D** Y**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Bende aynı sorundan müzdaripim google gibi getir dediğimde gelmiyor sitenin sadece 1 indexi mevcut ancak yazılar var sitemapte yolladım.
İnstagram Butik Hesabı Alınacaktır....
masalsi
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
o script baştan hatalı. seo namına ne varsa alayına karşı yapılmış :D
30 indexin var onlar da index demeye binşahit lazım yazılar. zaten içerik kopya full.
bence herşeyi sil sıfırdan wordpress kur. çoğu hikaye ve efsane özgün değildir biliyorum ama en azından başına üç beş cümle ekle kendi yorumunu. şöyle iyi böyle faydalı şunu anlatır bundan bahseder vs dersin.
Ek Olarak: pardon. son halini gördüm de durum düzeltilmiş. ben aramadan gidince eski indexleri ve halini görmüşüm.
mahallede bir kasap vardı kapıya duvar örmüş diğer kapı duvardan kapı açmış. ne olur. normal müşteriler şaşırır bazıları diğer kapıyı göremez geri döner. alışması zaman alır. siten de bu durumda. bişey yapmana gerek yok içerik girmen yeterli düzenli şekilde.
ancak içerikleri kısmen özgünleştir. en azından yukarda da söyledim başlığı benzersiz yap makale başına üç satır birşeyler salla.