-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Yazılım Uzmanı
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
estağfurullah senden iyi olmasamda wp de uzmanım merak etme .htaccess içine aşağıdaki kodu yaz o zaman ne demek istediğimi anlarsın
Options -Indexes
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Adsense
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
130, (%100)
doğrudur uzman arkadaş saygı duyuyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Web programlama , web tasarım , grafiker
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
arkadaş güzel bi konuya deyinmiş fakat sunduğu açık maçık alakası yok pekte bu config tarzı bi açıktı database bilgilerine erişebilende bu wordpress te zaten erişimi engellendi diye biliyorum açılsa bile beyaz sayfa olarak çıkıyordu en son kullandığım zamanlarda bu konuyu detaylı biçimde ileride sizlere açıklamayı düşünüyorum bir makale eşliğinde video ile.
KDOGAN
Burada 13 Yıl
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** D**
-
-
-
Ticaret
131, (%99)
Arkadaş bir şekilde yardım etmek amacıyla konu açmış buraya. Bizim saygı duyup yanlış düşünüyorsa güzel bir dille uyarmamız gerekir.
İnsanın bir durup düşünmesi gerek bence. Bu adam buraya konu açmış ama sebebi nedir?
Bu adamın buraya konu açmasında yardım etmekten başka bir sebep arayan varsa şaşarım doğrusu.
Bu durumda neden bizlere yardımcı olmaya çalışan birine kırıcı tutumlarda bulunuruz anlamıyorum.
Hatası varsa hatası söylenir. Sonuçta arkadaşın niyeti belli. Yardım etmek ama hatayı da tutup yüzüne yüzüne vurmak nedir, yaptığı yanlıştan faydalanarak onu ezmek ve çok af edersiniz ama böyle düşündüm birden "bundan keyif almak" nedir?
WMAraci.com'da böyle şeyler görünce üzülüyorum.
Kardeşim konu için teşekkürler. Üzerine araştırma yaptım. Oldukça fazla bilgi sahibi oldum. Sen aldırma kırıcı olan insanlara.
İyi forumlar, iyi çalışmalar diliyorum herkese.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** E**
-
-
-
Ticaret
27, (%96)
Neden herkes arkadaşa saldırdı onu ben anlamadım ? Hani saygı ? Siz arkadaş bilmiyor bile olsa öğretmeniz gereken yerde resmen kovmuşsunuz .
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
IT Expert
-
-
Ad Soyad
K** G**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
Selamın Aleyküm.
4 Yıldır wp kullanıyorum ama prof değilim. arkadaş htacces ile güvenliği sağlamış ama sunucuda htacces açığı varsa o işe yaramaz. c1 exploit yine sizi görür :rolleyes:
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
İnternet Danışmanı
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Bende 404 verdi 404 sayfası yapmadığım için ana sayfaya yönlendi nasıl olacak :D