Merhaba değerli takipçilerim bugün çoğu internet sitesi sahibinin aklında soru işareti bırakan bir konu hakkında yazmak istiyorum.Web sitenizde Whatsapp’da Paylaşma butonu artık moda oldu çoğu büyük internet sitesinde bu paylaşma butonuna rastlayabilirsiniz bugun sizlere kendi internet sitenize eklemenin yöntemlerinden bahsedicem.

Aslında bunu eklemek oldukça basit fakat herkes zor olduğunu sanıyor bahsediceğim yöntemle hiç bir kod bilgisi ve benzeri bilgiye sahip olmadan 5 dakika gibi bir süreç uğraşıyla sitenize kolaylıkla ekleyebilirsiniz. Bu uygulamanın artık gelişen günümüz teknolojisiyle beraber her internet sitesi için faydalı olcağını düşünmekteyim. Çünkü en popüler mesajlaşma uygulaması olan whatsapp sayesinde internet sitenizdeki yazılar ve paylaşımlar kolayca yayılarak mobil platformlar üzerinde etkili bir şekilde ziyaretçi kazanabilirsiniz.

http://whatsapp-sharing.com/ vermiş olduğum internet sitesinden bölümleri kendi internet sitenize göre editleyerek kendi whatsapp’da paylaş butonunuzu yaratabilirsiniz sitenin en aşşağısında aldığınız kodu tekil yazınızda kullandığınız çeşitli sosyal platform paylaş butonlarının yanına koyabilirsiniz iyi günler dilerim.

Kaynak : http://kaganuslu.com/sitenize-whatsappda-paylas-butonu-ekleme/