bekchur
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
web tasarım
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
4, (%50)
jw player sadece wordpress'e özgü bir eklenti diil birçok sitede kullanılır zaten. sanırım izine gerek yok uygun kodlamayla facebook embed edebilio demekki kendi üzerinde bi denicem bakim ayrıca jw playeri tamamen kendine özgün hale getirebilirsin linkini eklersin facebook begen kolayrsın falan ama hiç yapmadın görüyordum sagda solda
ozturk
Her daim öğrenci...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
48 / E
-
Meslek
Her daim öğrenci...
-
-
Ad Soyad
F** Ö**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
ilahi adlı üyeden alıntı
geçen günlerde facebook videolarını sitemde oynatmak için eklenti ararken başka birşey buldum ve sizinlede paylaşmak istedim.
Bulduğum şey aradığımın tam tersi oldu.Ben facebook videolarını sitemde oyanatmak istiyordum fakat eklentiyi kurdum youtubeden bir fragman paylaştım sitemde bu eklenti ile bunuda facebookda paylaştım birde baktım benim sitemdeki player ile oynuyor video.
örnek olarak paylaştığım fragmanı göstereyim
(Sümelanın Şifresi Fragman)
Facebookda paylaşılan video örneği;
Sitede Paylaşılan Fragman
Eklenti :
JW Player for WordPress
facebookta video yayınlama işini ayrıntısı antalabilirmisiniz. header.php deki meta kodları veya facebook onayı vs varmı?
saygılar..
Erzin'in de Haberi Olacak Artık...!
www.erzinhaber.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici
-
-
Ad Soyad
İ** U**
-
-
-
Ticaret
45, (%100)
JwPlayer ile alakalı olduğunu düşünüyorum. Bende kullanıyorum JwPlayer. Fakat eklenti olarak değil. Hangi siteme optimize edersem edeyim sitemdeki videolar (Youtube üzerinden oynattığım) Facebook'ta sorunsuz izleniyor.
Yazar, yazılım geliştirici, SEO Analisti ve siber güvenlik uzmanı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici
-
-
Ad Soyad
İ** U**
-
-
-
Ticaret
45, (%100)
ProgramYapmak dediğin gibi içeriği de sunmak gerekiyor. Onu yazmayı unutmuşum. :)