Bilgicep
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
tekniker
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
11, (%64)
Selam arkadaşlar ilerliyen zamanlarda adsense kullanıcılarına güzel bir makale hazırlayacağım uzun süredir adsense kullanıyordum 2 gün önce hesabım kapatılmış başvuru yaptım 20 dk içerisinde onay maili geldi ikinci onay için kodları yerleştirdim beklemedeyim şuan adsense ikinci onayıda verdikten sonra kodu artık tüm sitelerde kullanabiliyormuyuz yoksa her site için tekrarmı başvuru yapmamız gerekiyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
WebTasarım
-
-
Ad Soyad
F** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Adsensede Hangi Domaininiz Kayıtlıysa Kodları O Domainde Kullanabilirsiniz, Diğer Türlü Baska Domainlerde de Kullananlar var Ama Normalde Yasak
Bilgicep
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
tekniker
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
11, (%64)
bununla ilgili bir yazı gösterebilirmisiniz acaba ?
DeLi1SeY
1881 - 193∞, özlemle...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
La Mekan adlı üyeden alıntı
Adsensede Hangi Domaininiz Kayıtlıysa Kodları O Domainde Kullanabilirsiniz, Diğer Türlü Baska Domainlerde de Kullananlar var Ama Normalde Yasak
Arkadaşın yaptıgı açıklamanın gerçeklikle hiç bi alakası yoktur ! lütfen bilmediginiz konularda yorum yazmayınız
Adsense aldıgınız site her ne olursa olsun reklamları.. Adsense kurallarını ihlal etmeyen tüm sitelerinizde kullana bilirsiniz..
Aksine Eger her site için ayrı hesap açarsanız aynı isimde bu kabul edilmez.. ve iliskili hesap denip 2 side kapatılır... aynı bilgisayardan 2-3 hesap kontrolü sakıncalıdır
Ayrıca ben hangi siteden ne kadar para geliyor incelemek istiyorum diyorsanız Adsense kanalları kullana bilirsiniz
Belki bir gün dünyadaki tüm kadınları anlayabilirim, ama Google'ı hiç bir zaman anlayamayacağım.
Bilgicep
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
tekniker
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
11, (%64)
yorumlarınız için teşekkürler kısa süre içerisindesizlere güzel bir makale hazırlayacağım adsense 2 onayıda 1 günde tamamlıyabilirsiniz