-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
emirhan61 adlı üyeden alıntı
en temizi kendim tema kodlamam olcak anlaşılan hem sade ve bildiğim bir tema olur hemde hızlı seo dostu olur teşekkür ederim ilgin için
Sırf site hızlı olsun diye tema yazmak biraz abes olur farklı amaçlarınız varsa birşey diyemem ancak piyasada bu kadar hızlı tema varken ve hızlandırma çalışmalarını anlatan siteler varken kendinizi yormaya değmez :)
Fizello - Inspired by Colors
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
emirhan61 adlı üyeden alıntı
hocam ne denersek deniyelim wordpress elbet yavaşlıyor ve site film sitesi olduğu için resimli içerikler afişler bol miktarda var ve bunlarda siteyi acayip yavaşlatıyo bende hertürlü kesin çözümü deniyim dedim. Sade kendime ait bitemada olabilir . Ama su zamana kaddar bir çok şey denedim sitenin bağlantısı 4,5 saniyeden aşşa inmedi şaştım kaldım.
Attığınız resimler ne kadar çok olursa olsun gerekli optimizasyonları yaparsanız ve bir şeyleri otomatikleştirirseniz site hızını korumaya devam edecektir.Örn: Smush It :Resimlerini otomatik olarak optimize eder en küçük boyuta indirir ama kalitesini bozmaz bu tip eklentiler sayesinde site hızı max düzeyde tutulabilir.
Fizello - Inspired by Colors
cihaneken
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Elektrik Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Galiba sitenizde kullandığınızı sandığınız şeyler kullanılmıyor şuanda, sıkıştırma etkin değil, tarayıcı önbellekleme(cache) etkin değil, css ve js dosyaları kücültülmemiş. Fakat yinede sayfa 1sn altında açılıyor bende, ayrıca sunucunla alakalı bir sorun yok sunucu çok hızlı yanıt veriyor.
cihaneken
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Elektrik Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Eklenti olarak yüklemiş olabilirsiniz fakat bu aktif olduğu anlamına gelmez, sunucunuz da aktif mi bu özellikler? Birde Gzip eklentisini yükleyin sıkıştırma için, ayrıca Google Page Speed üzerinden yapın testlerinizi diğer sitelerden yapmayın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
İnşaat Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
L** Ö**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
nginx+php-fpm+varnish kurun.
Wordpress eklentisi olarakta w3 total cache.