-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Bilgisayar İşletmeni
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Merhaba Wm Ailesi konuyu yanlış yere açmış olabilirim.Parasal işlemlerde alış ve satışlar konu yazıldıkdan sonra konu altına mesaj ve sonrası skype den devam etmektedir bu da **************ların işine gelmektedir.Eleman skypeden ekleyim konu linkini yollayıp işlem yapalım diye mesaj atmakta ve konuyu yazan üye pre varsa güveni dahada artırmaktadır. İnanların kandılırıp dolandırılması içim imza kısımında satış yada alış yapacakların skype adreslerini belirmeleri veya cep numaralarını belirtmeleri daha iyi olmaz mı? hatta varsa referans çünkü 500 1000 tl kolay kazanılmıyor sizin bilginize sunuyorum.Belki konu altına çözüm de çıkabilir başka önerilier
1 kişi bu mesajı beğendi.
McFLY
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** R**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
kesinlikle herkesin skype adresi ve telefon numarasi bulunmalı imzasında. en azından wmaraci üyeleri bunu görebilsin. ortalık ************** dolmuş.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
amatör illüstratör
-
-
Ad Soyad
H** B**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Güzel bir fikir, destekliyorum hocam.
medyabiz.net / insta: dr_shevek
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Bilgisayar İşletmeni
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Destekleriniz için teşekkür ederim . Yönetici arkadaşlar yardımcı olursa bu konuda çok güzel olur teşekkürler tekrar
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Teknoloji ve Psikoloji
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Skype konusunda haklısınız ancak telefon konusunda maalesef bir sorun var. Ticaret olarak Skype üzerinden devam edilecekse skype imzada olsun tamam. Ama herkes numarasını halka açık yapmak istemez. Mesela ben ne yapıyorum, wordpress hızlandırıyorum. Şimdi bu iş için çok kişiyle skype üzerinden işimi yaptım. Skype bu iş için yeterli. Sonuç olarak max 20 lira alıyorum. Ancak belirli bir miktardan sonraki ticaretler için önlem düşünülebilir. Mesela +100 liralık ticaretler için bu önlem alınabilir. Ama dediğim gibi numara olayı herkesin gizlilik anlayışı ile örtüşmez.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
amatör illüstratör
-
-
Ad Soyad
H** B**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Şöyle olabilir; telefon numarasını sadece yöneticiler görür ve herhangi bir **************lık olayında mağdur kişiye verilir, dava açması için vs..
medyabiz.net / insta: dr_shevek
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Bilgisayar İşletmeni
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
şu şekilde de olabilir madem WM üzerinden işlem gerçekleştiriliyor. wm para havuzu oluşturulabilir önce para havuza düşer sonra işlem yapılır ardından para çekilebilir böylece kimse kimseyi dolandırmaz Aynı zamanda tic.bölümü geliştirilir ve Türkiyede belki ilk olabilir