lostyazilim

Hosting Alımı ve CPanel Girişi

3 Mesajlar 524 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Electronic Electronic WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek web
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 131
  • Beğeniler 3 / 11
  • Ticaret 0, (%0)
Arkadaslar acemilik bu olsa gerek bilip bilmeden bi yerde hata yaptım sanırım. Wordpress sitemi bir hosting alıp kurdum. Sonra bu siteyi farklı bir hostinge tasımam gerekti. Farklı bir firmadan yine aynı site adına hosting paketi aldım.Buraya kadar hersey yolundaydı. Sorun şu ki aynı site için her iki firma da CPanel adı ve şifresi belirledi. Şimdi Hangisiyle giriş yapacagım? Hosting transferi yapmam gerekiyor? Acemiligime yenildim resmen... :confused:

wmaraci
reklam

erekaone erekaone WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** O**
  • Mesajlar 559
  • Beğeniler 172 / 219
  • Ticaret 0, (%0)
Acemilik bir durum olmuş evet :) Şimdi iki adet hostunuz var elinizde. Hostu hangi site adına aldığınız bir önemi yok. Siteyi hangi hosta bağlarsanız oranın verdiği panel şifre ve kullanıcı adıyla gireceksiniz. Domain nin bağlı olduğu hosttan çıkarın önce bir kaç dakika içinde diğer hosta bağlayabilirsiniz.

Electronic Electronic WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek web
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 131
  • Beğeniler 3 / 11
  • Ticaret 0, (%0)
Evet maalesef, hata yapa yapa olacak bu işler :) Tamam şimdi eski kullanıcı ve şifre ile giriş yaptım. Şuanki hostingten sitemi cikardim diyelim ve süresi dolana kadar o hosting bos kalacak. Farklı bir siteyi ona baglamak istersem yeni bir veri tabanı olusturmam gerekiyor degil mi? Eski site icin olusturdugum veri tabanı ucup gider mi? :)

wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al