-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Seo ve Web Tasarım Uzmanı
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
29, (%93)
Merhaba arkadaşlar...
Düne kadar site normal çalışıyordu. Bugün girdim site açılmadı. Admin paneline giriş yaptı. Baktım güncelleme gelmiş. Wordpressi güncellemek isterdim güncelleme yaparken bir anda bu hatayı verdi. Şimdi hem admin panele girsem hem de siteye girsem bu hatayı alıyorum. Çok acil yardımlarınızı bekliyorum.
'wp-config.php' dosyası zaten mevcut. Eğer bu dosyadaki ayarları sıfırlamak istiyorsanız, öncelikle dosyayı silin. Şimdi kurulum yapmayı deneyebilirsiniz.
www.mucahitguner.com
Psycho
<--! Am I Psycho? -->
Kat. Mod.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Emekçi
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Hangi hatayı vermeye başladı? Site adresi nedir? Konuda detay verirseniz güzel olur.
Ayrıca konu başlığını da lütfen uygun biçimde değiştirin. Acil yardım diye başlık atmanın kimseye bir faydası yok.
Not: Konuya da pm atın halledelim diye mesaj yazan arkadaşa; konuya yazmadan siz konu sahibine özel mesaj atın, konuyu boş yere kirletmeyin. Sizin konuya pm atın diye mesaj yazmanızın aynı hatayı alan diğer arkadaşların hiç bir işine yaramayacak.
Hatalıysam telefon etme, idare et (?)
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
editör
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
sanırım aynı sorunu ben de yaşmıştım. ftpden config dosyasını sil, seni tekrar kuruluma yönlendiriyor site, veritabanı bilgilerini falan girip halledebiliyorsun,veri kaybı olmuyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Seo ve Web Tasarım Uzmanı
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
29, (%93)
Hzmhzm hocam yaptım sorun çözüldü, çok teşekkür ederim.
Psycho ileride açacagım konularda başlığı o şekilde atmam artık.
www.mucahitguner.com