-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Ziraat Mühendisi
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Merhaba arkadaşlar şikayet bölümüne ayrıca şikayet olarak yazdım ama kimse orada takılmadığı için girmiyor bende buraya da yazayım dedim. Neyse duruma gelecek olursak herkes ticaret için bir hesap kartı kullanıyor. Ben de dün hesap kartıma garanti bankasına kartıma anlaşmış olduğum iki site sahibinden birinden 40 TL birinden 70 TL aldım. Toplamda 110 TL bugün sabah markete gittiğimde bakiye yetersiz dedi. Eve geldiğimde İnternet'den baktım hesap özetinde hesap işletim ücreti oda yarı yıllıkmış. Şimdi ben giden paraya mı yanayım Yoksa 2 buçuk yıldır karizma yaptığım kasiyer kıza rezil olduğuma mı yanayım?
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
2,5 yıldır karizma yapıyosan ona yan.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
AŞÇI
-
-
Ad Soyad
S** Ü**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Güzel kardeşim enpara kullanabilirsiniz bir çok özelliği sayesinde aidat, havale, eft ücreti ödemezsin kk özelliklerini de destekliyor.
Kuveytturk senin bankan kullanabilirsiniz, enpara kadar olmasa da iyidir. Yapıkredi'nin nuvosunu tavsiye etmiyorum, alakalı iğrenç.
KK adına soruyorsanız işbankası maksimum aidatsız kullanabilirsiniz, alışveriş faiz oranları düşük, aidatsız ve diğer bir çok açıdan benzerlerinden avantajlıdır veya htbc fly pegasus kullanabilirsin ama çok karizma düşünen birisi olduğuna göre uçmayan adamın fly pegasus kartı mı olur diyebilirsin :))
Bu sebeple, kk için iş bankası maxsimum aidatsız
hesaplar için : enpara & kuveytturk (seninbankan)
Ek Olarak: Ayrıca çekilen aidat ücretlerinin ekran görüntüsünü al pc'den kaymakamlıklardaki tüketici hakem heyetine git ve her biri için birer adet form doldur, 10 güne paranı geri verirler. Geçmiş olsun.
Iff sıkıldım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
434, (%100)
Enpara - Kuvetturk bu bankaları gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Hiç bir şekilde ücret kesmiyorlar.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
AŞÇI
-
-
Ad Soyad
S** Ü**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Enpara ve işbankası maksimum aidatsız kullanıyorum diğer tüm hesaplarımı kapattım şuan mutluyum :p paranızı geri almayı da unutmayın, muhtemelen bankayı geri ayarsanız sizi şubeye yönlendirecek aidat ücretlerinin geri verilme yetkileri hesapların açık olduğu şubelerdedir gidip, form doldurursunuz ama cevap alamazsınız üstüne düşmezseniz en kesini tüketici hakem heyetleri ilgilenmezlerse protesto çektikleri için tutuşup hemen yatırıyorlar
Iff sıkıldım.