-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Senior Email Marketing Special
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Sunucunuzla ilgili olabilir.
sitenizde çok fazla eklenti varsa buda etkileyebilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
D** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
wp super cache kurdum biraz hafifledi ancak yine de yavaş hala. sunucuda ne gibi bir hata olabilir ki, dns falan mı?
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Senior Email Marketing Special
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
dnsle alakalı bir sorun değildir. kullandığınız sunucu paylaşımlı sunucu ise diğer siteler yüzünden etkileniyor olabilir.
Kaanep
WordPress Optimization!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
WordPress
-
-
Ad Soyad
K** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba, wp-super cacheyi kaldirin agir bir sistemdir.
onun yerine wp fastest cache kurup ozelliklerini aktif ediniz, eger resimlerin yuklenmesi ile ilgili bir sorununuz var ise bj lazy load eklentisini bir denerseniz bakalim ona gore..
yinede yavas ise bunun nedeni optimizasyon hatalari olabillir :)
Yani ilk dusuncemiz eskiden kurup sildiginiz eklentilerin options tablosunu sisirmesidir..
bu siskinligi temizlemek icin clean all options eklentisini kurun ve ayarlar panelinden clean options eklentisine tiklayip hepsini sec diyip evet diyin sonra bir liste cikicak en altina inip secenek cikicak 2 adet 2. Secenek isaretli ise 1. Secenegi isaretleyin evet olani ve alttaki butona tiklayiniz ve sonrasinda diger bir optimizasyon yardimci eklentimiz olan wp-optimizer eklentisidir acip temizletin sonra bakalim bu arada sistemde stats eklentisi vs.. varsa kaldirin birde eklenti listesini alabillirmiyim ?
NOT: BIRAZ UZUN OLDU KUSRA BAKMAYIN BUNLAR BIR TAKIM IHTIMALLER, BIR DE YEDEK ALINIZ SORUMLULUK KABUL EDILMEZ..
CMS Hizmetleri - CmsHizmetleri.com (CMS Hosting, CMS Optimizasyon Çözümleri)
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
D** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Cevaplarınız için teşekkür ederim, hosting firmasıyla konuştum, sunucudan kaynaklanıyormuş, sunucu yoğunmuş yani. Sunucu değiştirerek hallettireceğim.
Ayrıca Kaanep, Fastest Cache yükledim de bir sürü secebileceğim seçenek çıktı sadece aktifleştirme tikini işaretledim, diğerlerini ne yapıyım?
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
D** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
berkakalinn, kardeşim bende de şu an çok az sürüyor açılması düzeldi son bir saattir ama, tekrarlayabilirmiş. o yüzden sunucu değiştirmem istendi
Kaanep
WordPress Optimization!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
WordPress
-
-
Ad Soyad
K** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
doubletrouble adlı üyeden alıntı
Cevaplarınız için teşekkür ederim, hosting firmasıyla konuştum, sunucudan kaynaklanıyormuş, sunucu yoğunmuş yani. Sunucu değiştirerek hallettireceğim.
Ayrıca Kaanep, Fastest Cache yükledim de bir sürü secebileceğim seçenek çıktı sadece aktifleştirme tikini işaretledim, diğerlerini ne yapıyım?
secebildiklerinizin hepsini secin :)
CMS Hizmetleri - CmsHizmetleri.com (CMS Hosting, CMS Optimizasyon Çözümleri)