-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
Sağlık Memuru
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Merhabalar,
Metin2 sunucu açsam sizce kar bırakırmı?
Online markette herhangi bir sıkıntı yaşarmıyım?
500 online ile sizce ne kadar geliri olur acaba deneyimi olan arkadaş var mı çok eskiden yapardımda hobi olarak ticari yönden düşünmedim böyle bir proje.
Saygılar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
500 online ile aylık 2 bin TL kazanbilirsiniz. Eğer bu işin piiri değilseniz en fazla 700 TL civarında alabilirsiniz. Oyun hatalarını, sistem sorunlarını çözebilmelisiniz. Bu konularda bilginiz var ise bir ev bile geçindirebilirsiniz :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
T** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Dostum buna vereceğin paraya gir bi site aç özgün ol 3-4 aya siten hit almaya başlar tabi kategorin önemli sonra adsense başvur reklamlardan gelirin olur bu oyun işleri eskidendi önceden çok iyi para kazandırıyordu şimdi ise pek kimse oynamıyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
39, (%97)
Ah ah eski günleri hatırladım. Bu güne kadar 60'dan fazla server açmışımdır. 3 tanesi tuttu. Gerekli alt yapı ekip, files, korunma, web site, mobil ödeme sistemi, vps bir sürü şey var :) bu saaten sonra zor hocam.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Esnaf
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
4-5 yıl önce çok kasmadan günde 30-40 lira kazanıyordum. Genellikle 12-17 yaş arasıyla uğraştığın için sabırlı olman gerekiyor, ben dayanamazdım 2 hafta sonra kapatıyordum genellikle. Şimdi durumlar nasıl bilmiyorum önceden aşırı oyuncu vardı.
aslolan hayattır, hayatta Beşiktaş
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
metin2 artık olmaz. başka oyunlara yönelmelisin. minecraftta bitti. ben önceden delicraft adı altında neler kazanmıştım şaka maka :) metin2 yada minecraft şuanlık olmaz. başka oyunculu adam akıllı oyunda yok. bence paranı harcama
sage
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
İngilizce Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bundan tam 4 sene önce Metin2 PVP server açıp bayağı para kazanmıştık. Şaşırdım açıkçası halen var mı o oyun? Varsa da halen para kazanılacağını sanmam.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Grafik Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
76, (%100)
Metin2 oyunu kar bırakırdı ama bu saatten zor gerçekten metin2 devri bitti farkında mısınız TR'de hep birleştirme oluyor bu adamlar ne için birleştiriyor sanıyorsunuz?
Oyun boş olduğu için devamlı birleştirme yapıyorlar ilerde 3-4 sunucu olacaktır, Metin2 devri bitti :)
Başka oyunlara yönelmenizi tavsiye ederim başka oyunda ne kadar kazandırır ki, en iyisi sağlam bir site açmak makale yazmak :)Eski zamanlarda VSlik açmıştım çok iyi dönüş aldığımı bilirim, resimlere baktım googlede şimdi hala resimler duruyor, bu günleri çok özlüyorum nedense tekrar kurmak hevesim geldi ama artık zamanım olmuyor :D
www.osmanlidavetiyeci.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Emekli Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Ş**
-
-
-
Ticaret
240, (%100)
Hocam hala oynayanlar var hemde pvp olarak.Reklam gibi olmasın ama "ely metin 2" var ben ara sıra giriyorum baya bi oyuncu da var nostalji yaşamak isteyenler oynayabilirler :)
Bence hevesliyseniz açın derim millet nostaljik olsun diye oynuyor iyi bir reklam ile neden tutmasın ki.Başarılar dilerim :)
Memleket mi, yıldızlar mı, gençliğim mi daha uzak?
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hala oynayan ve para yatıran insanlar var hocam. Kazanmak istiyorsanız diğer pvp serverlarıdan farklı bir files kullanmanız lazım. Çoğu pvp birbirinin kopyası olmuş. Orta derece emek serverlarına giren oyuncu sayısı fazla.