enisku
Alfim - Enikron Web Host
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Bilişim Uzmanı - Web Developer
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar ben 2 Yıldır aktif olarak kullanıyorum tavsiye ederim. Destek yöntemi ise son 1 Yıldır en geç 4 saatte dönüş yapıyor.
www.enikron.com Enikron Web Hosting - Alfim Bilişim Destek Hizmetleri www.alfim.com.tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
SanalZeka
-
-
Ad Soyad
H** S**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Merhabalar,
Yoğunluktan dolayı forum sitelerindeki konularla ilgilenemiyorduk. Ekibimizi genişlettik forumlardan da destek vermeye başladık. Sistemimiz aktif ve stabil şekilde çalışmaktadır.
İyi çalışmalar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
merhaba tanıtım yaptığınız forum sitelerinden bazılarını pmden atabilir misiniz ? silver paketten 1 adet almayı düşünüyorum
MK71
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
kullanamadığın gün kadar süresi uzuyor mu ?
Örneğin 3 aylık aldık ama botlar patladığı için toplamda 1 hafta kullanamadık bu süreyi ekliyorlar mı ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ç** Y**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
İlk çıktığında çok güzeldi, tıkır tıkır her şey çalışıyordu. Fakat artık hiç iyi değil. Almamanı tavsiye ediyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Pazarlamacı
-
-
Ad Soyad
G** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Üç aydır kullanan biri olarak söylüyorum kesinlikle alma, ilk başlarda güzel bir sistemdi ama artık botlarda her gün hata çıkıyor, otomatik ekleme sistemleri bozuluyor, site açılmıyor, alternatif sistemler varsa onları dene derim botextra artık ölmüştür. Yaklaşık 5 gündür talebe cevap vermediler. Botları çalışmıyor, sürekli bozuluyor. Paranızla rezil olmayın, bunu kullanmış biri olarak söylüyorum.