Rad
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
memur
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar öncelikle kendimden bahsedeyim. Daha önce belli bir sitede bana verilen konularla ilgili özgün makaleler yazarak ayda 200 - 300 tl kazanıyordum. Bir makaleyi 4 ya da 5 tl ye yazıyordum. Bu işe arkadaş vesilesiyle başladım. Başlarda oturduğum yerde para kazanmak çok cazip geldi ama zamanla makale yazdığım sitenin yükselişi daha cazip gelmeye başladı.
Şimdi şöyle bir düşüncem var. Bir blogger hesabı açıp .com uzantılı bir domainle, güzel bir tema güzel kategorilendirme ve günde 1 - 5 arası benzersiz içerik girersem ne zaman ayda 200 - 300 tl kazanmaya başlarım.
Reklam olarak adsense kullanacağım.
1000 Tl ye kadar harcayabilirim. Harcamam gerekir mi. Harcarsam ne faydası olur ? Ne şekilde harcamalıyım. Ben şahsen tıkandığım zamanlar için free yazarlardan makale almayı düşünüyorum siz ne dersiniz.
Teşekkürler
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bence bir şey harcamanıza gerek yok. Bir host ve bir domain alın gerekirse bir de güzel bir tema alın ve dediğiniz şekilde başlayın içerikleri oluşturmaya. Bu şekilde biraz siteyi doldurduktan ve bir yere getirdikten sonra adsense başvurusu yapıp reklamları almaya başlayabilirsiniz. Sitenizi seo ya uygun yapın belki biraz zaman geçtikten sonra ufak çaplı seo çalışması yapabilirsiniz. Totalde 5-6 ay en geç güzel rakamlar kazanabilirsiniz. Tabi dediğiniz gibi benzersiz içeriklerle. Kolay gelsin :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
Sağlık Memuru
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
1k lira bütçe varsa blogger ile uğraşma direk wordpress geç sonra başın ağrımasın hocam.
Blogger tam erişim sağlamıyor sonuçta.
riko
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** Ö**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Tek bir sektöre bağlı kalarak makale yazmanı öneririm
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** M**
-
-
-
Ticaret
56, (%100)
Sadece host+domain+tema alın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
SEO & Grafik
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
62, (%100)
O parayı başlangıç masraflarınıza harcayabilirsiniz. Örneğin özel tema yaptırabilirsiniz, iyi bir host alabilirsiniz, başlangıç SEO masraflarınıza harcayabilirsiniz. Yada o parayla hazır bir site alıp devam edebilirsiniz.
Ayrıca blogger ile iyi yerlere gelebilirsiniz ancak imkanlar kısıtlıdır. Bu yüzden wordpress kullanmalısınız.
synk
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kendiniz de yazıyorsunuz ama hızlı girmek için 150TL ilk etapta özgün makaleler, 200TL hosting domain tema logo vb. 150TL toplamda 6-7 tanıtım yazısı(aynı sektörde ki sitelere), kalan 500TL ile de çok aktif, etkileşimi iyi ve sektörünüzle alakalı bir Facebook sayfası alıp ordan hit çekmeye başlayabilirsiniz. İçeriği kaliteli ve kullanıcı deneyimi iyi düzeyde bir blog oluşturursanız ilk aydan itibaren 150-200 arası kazanmaya başlarsınız. Aldığınız Facebook sayfası, girdiğiniz içerikler ve sitenin seo uyumuna bağlı olarak kazanacağınız rakam her ay %40-50 civarında artarak devam eder.