lostyazilim

Kalıcı Bir İnternet Sektörü Projesinde Var Olmak İsteyenler ?

3 Mesajlar 640 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

murattat murattat TATOĞLU BİLİŞİM Kullanıcı
  • Üyelik 02.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek e-ticaret yöneticisi
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 858
  • Beğeniler 21 / 324
  • Ticaret 41, (%100)
Merhaba Arkadaşlar ;

Öncelikle tüm Müslüman Âlemine hayırlı bayramlar diliyorum.

Kendimi tanıtayım ;

Adım Murat 25 Yaşındayım.Rize Doğumluyum ve Kocaeli / Gebze'de ikamet ediyorum.Yaklaşık 1.5 yıl önce açtığım oyun inceleme tanıtım ve yorumlama sitesini 3 ay önce yüksek bir ücrete bir firmaya sattım.( Özelden verilebilir ) Satma sebebim nişan yapacağımdan dolayı ve ekibimin yetersizliğinden kaynaklanıyordu.

Ancak şimdi güzel bir fikrim ve ömrümün sonuna kadar uğraşabileceğim zamanım var. Kısa süre sonra düğünüm olacak ve nişanlım'da site işlerinden anlıyor fazlasıyla yardımını görebileceğiz.

Planımı Anlatayım ;

Kurumsal ağırlıklı gidebileceğimiz bir internet sitesi kurdurtmayı düşünüyorum.Sitenin yazılım ve seo ayarları herşey daha önceki anlaşma sağladığım bir web yazılım firması tarafından yapılacaktır.Bana bu projede yanımda olacak yazar kadrosunu 20 Kişiye çıkartana kadar makale yazımında yardımı olacak ve reklamlandırma için sosyal medya üzerinden çalışmalar sağlayacak kişiler gerekiyor.

Gelecek olan arkadaşların istanbul ve kocaeli yakınlarında yani gerektiğinde yüz yüze görüşebileceğim kişiler olmasını istiyorum.Projeyi detaylı bir şekilde telefon üzerinden görüşerek anlatıcam ancak şunu bilmeniz yeterli Teknoloji & Oyun ve Oyuncu Ekipmanları Üzerine tavsiye inceleme ve öneri üzerine yapılacaktır.Profosyonellik bilgim bunlar üzerine olduğu için ana kategorilerimiz bunlar olacak.

Bu konularda çok başarılı reklam alış verişlerim zamanında oldu ve yurt dışından bile anlaşma sağladığımız firmalar olmuştu.İlk projemde ki çalışmaları ve diğer bilgileri telefon üzerinden ya da skype üzerinden görüşebiliriz.

Yanımda Olacak olan kişilerin bana

544 644 41 53 Arama Ya da Whatsapp Üzerinden ya da mail@sonlvl.com Skype üzerinden görüşebiliriz.

[B]Not : Yönetim ekibi 3 kişiden oluşacaktır.Bu yüzden bu projeyi bir iş dükkan olarak görüp benimseyebilecek kişilerle oluşturmak istiyorum.İstanbul ve Kocaeli Ya da Buralara gelebilecek kişilerin olması gerekiyor.Ortalama Ayda bir görüşme sağlanması yapılacak[/B]

wmaraci
reklam

riko riko Skype: oogunoozturk Kullanıcı
  • Üyelik 26.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad O** Ö**
  • Mesajlar 611
  • Beğeniler 116 / 154
  • Ticaret 21, (%100)
Yardımcı olabileceğim konularda tarafınıza özel mesaj ilettim hocam.

murattat murattat TATOĞLU BİLİŞİM Kullanıcı
  • Üyelik 02.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek e-ticaret yöneticisi
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 858
  • Beğeniler 21 / 324
  • Ticaret 41, (%100)

riko adlı üyeden alıntı

Yardımcı olabileceğim konularda tarafınıza özel mesaj ilettim hocam.

mesajınıza dönülmüştür

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al