Gerçekten doğru yere mi konu açtım bilmiyorum fakat çok merak ettiğim bir sorum var. Yeni bir blogger dan blog açtım. Onunla iyi bir şeyler yapabileceğimi düşünüyorum fakat bütün arkadaşlarım benim wordpress e geçmemi istedi. Fakat wordpressde hosting zorunlu olduğundan ve hiç kullanmadığımdan biraz beni zorlayabileceğini düşünüyorum. Kurulumu hakkında bir kaç video izledim ve biraz karışık. Sitemin adı Plastik Kafa yeni bir blog ve iyi bir şey olabilir gibi. Sizce sıfırdan wordpress den yeni bir alan adı ile site açıp bu işi yapmalımıyım yoksa blogger ile devam edip .com alan adı mı almalıyım? Merak ettiğim diğer bir soru daha var. Site açmışken adsense kullanmamak olmaz :D. fakat ben adsense hesabı açtım ve sattım adımı banka adresimi değişmiş hesabı sattığım arkadaş galiba. Sıfırdan aynı ad ve aynı bankaya gönderebilir miyim? Wordpress ile güzel bir giriş yapmam gerekir. Ben bu zamana kadar günde 1 2 tl rekorum:D adamlar günde 30 50 Tlyi bırak 150 200 tl bile alıyorlar.( daha fazlası da var fakat benim kafa dengimdekiler...) Wordpressden de açacağım site tutarsa seo paketi vb. almayı düşünüyorum. Fakat en fazla alan adı, hosting seo paketi olarak 100TL civarı bir miktar kullanabilirim Ne yapmalıyım SAOLUN :D
SİTE LİNKİ