Önce sitenin iç seo'sunu hallet, sonrasında dış seo'ya bakarsın. Arkadaşların dedikleri gibi iç seo'suna dokunamadığın siteden hayır gelmez. Ayrıca anladığım kadarı ile wordpress bloglarda yazıyı direk linkli olarak paylaşıyorsın ilk makaleden itibaren. Bu da yanlış, önce 1 makale girişi yap linksiz, sosyal paylaşımlarını yap bırak kenara, 1-2 gün sonra 1 paylaşım daha sosyal paylaışımlar vb, bu şekilde 5 içerik gir sonrasında link çıkışına geç
şimdi bu google algoritmasını kimse bilmiyor googleda bilinmesin diye teknolojisine milyon dolarlar yatırıp geliştiriyor sizin dedikleriniz belki google un algoritmasına tamamen ters belkide benimki bunu ne siz nede ben bilebilirim her ne kadar bu işten anlasanızda google şu veya bu şekilde alt etmek mümkün değil yani ha öyle olmuş ha böyle :) Diğer hususta farzedelim bunları ben değilde rakip anahtar kelimede beni sıralamda geçmek isteyen biri yapıyor olsaydı ? o zamanda spama giricekmiydi sitem ? çok büyük saçmalık değilmi madem bu yaptıklarımla sitemi spama sokucam önümde ki adamlara ben bunları uygularım daha zehmetsiz olur yükselmem.