hocam hızlı cevabın için teşekkürler 2 kez adsense hesabım iptal edilmişti hemde şu yazıyı görmediğimden
" Ürüne özel politikalar
İçerik için AdSense: Yayıncılar bir web sayfasına en fazla üç İçerik için AdSense birimi yerleştirebilir. Buna, her sayfada maksimum 300x600 boyutunda bir reklam birimi (veya benzer boyutlu reklam) dahildir. Ayrıca, yayıncılar her bir sayfaya, üç İçerik için AdSense reklam birimine ek olarak, en fazla üç bağlantı birimi ve iki arama kutusu yerleştirebilir. Bu politikalar, hem masaüstü bilgisayarlar için hem de ileri teknoloji mobil cihazlar için optimize edilmiş sitelerde geçerlidir. "
ne ilginç ya :) şimdi üstadım ben ana sayfama koymak istiyorum yeniden başvuracam şimdi kabul edilir mi bilmem ? deneyeceğim ancak senden ricam acaba
https://www.ikincielesyasatal.com sitemin neresine koysam nasıl bir ölçüde banner koysam ? anasayfamdaki üstte duran logonun yanına koyup tüm sayfalarda yayınlamayı düşünüyorum daha iyi bir alternatif varsa fikir verebilirmisin ?
bu arada amacım para kazanmak değil tamamen bir efsanede olabilir ama şunu duydum 'Google adsense reklamı veren siteleri arama da bir tık önde tutuyor' o yüzden koymak istiyorum açıkçası