lostyazilim
tr.link

Bu site ne kadar eder?

14 Mesajlar 1.574 Okunma
lstbozum
tr.link

denizbabasi denizbabasi WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** M**
  • Mesajlar 1598
  • Beğeniler 659 / 572
  • Ticaret 56, (%100)
Değmez bu fiyata.

wmaraci
reklam

civanspot civanspot Dijital Pazarlama Uzmanı Kullanıcı
  • Üyelik 02.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 49 / E
  • Meslek Dijital pazarlama uzmanı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** C**
  • Mesajlar 69
  • Beğeniler 1 / 2
  • Ticaret 0, (%0)

Bipixel adlı üyeden alıntı

4 tane adsense koymuşsun site banlanır hocam yakında kaldırın bence :).

üstadım bir sayfaya kaç adet koyulabilir ? bende 4 tane koymuştum demek ondan banladı :D adsende ile kuralları nerde bulabilirim ayrıntılı türkçe bilgi verebilirmisiniz ?

Bipixel Bipixel Vicdanın senin kıblendir. Kullanıcı
  • Üyelik 03.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Kıdemli SEO Uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad O** T**
  • Mesajlar 2348
  • Beğeniler 727 / 726
  • Ticaret 57, (%100)

civan spot adlı üyeden alıntı

üstadım bir sayfaya kaç adet koyulabilir ? bende 4 tane koymuştum demek ondan banladı :D adsende ile kuralları nerde bulabilirim ayrıntılı türkçe bilgi verebilirmisiniz ?

Buradan

Kişisel Blog - Web siteni aç! Hızlı çözüm için lütfen report sistemini kullanın!

civanspot civanspot Dijital Pazarlama Uzmanı Kullanıcı
  • Üyelik 02.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 49 / E
  • Meslek Dijital pazarlama uzmanı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** C**
  • Mesajlar 69
  • Beğeniler 1 / 2
  • Ticaret 0, (%0)

hocam hızlı cevabın için teşekkürler 2 kez adsense hesabım iptal edilmişti hemde şu yazıyı görmediğimden
" Ürüne özel politikalar
İçerik için AdSense: Yayıncılar bir web sayfasına en fazla üç İçerik için AdSense birimi yerleştirebilir. Buna, her sayfada maksimum 300x600 boyutunda bir reklam birimi (veya benzer boyutlu reklam) dahildir. Ayrıca, yayıncılar her bir sayfaya, üç İçerik için AdSense reklam birimine ek olarak, en fazla üç bağlantı birimi ve iki arama kutusu yerleştirebilir. Bu politikalar, hem masaüstü bilgisayarlar için hem de ileri teknoloji mobil cihazlar için optimize edilmiş sitelerde geçerlidir. "
ne ilginç ya :) şimdi üstadım ben ana sayfama koymak istiyorum yeniden başvuracam şimdi kabul edilir mi bilmem ? deneyeceğim ancak senden ricam acaba https://www.ikincielesyasatal.com sitemin neresine koysam nasıl bir ölçüde banner koysam ? anasayfamdaki üstte duran logonun yanına koyup tüm sayfalarda yayınlamayı düşünüyorum daha iyi bir alternatif varsa fikir verebilirmisin ?
bu arada amacım para kazanmak değil tamamen bir efsanede olabilir ama şunu duydum 'Google adsense reklamı veren siteleri arama da bir tık önde tutuyor' o yüzden koymak istiyorum açıkçası

wmaraci
wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al