-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Ticaretle Uğraşıyorum
-
-
Ad Soyad
H** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar geçmiş tecrübelerinize göre hangi yazılımı önerirsiniz?
Cep Telefonu Aksesuarları
Cepmodi.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
E-Ticaret ve SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
Y** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Daha önce beycon, ideasoft e-ticaret yazılımlarını kullandım.Beycon tam bir baş belasıydı, t-softta kullandım ama satın aldığım bir paket olmamasına rağmen çok iyi bulmadığımı ve sahibinden iyi şeyler duymadığımı söyleyebilirim.En son ideasoft paketini kullandığımda ise, baştan sona e-ticaret sitesinin tüm aşamalarını ben belirledim, ama 15-20 bin TL gibi rakamlara bu işi tamamlayabildik.Ve sonrasında attığımız her adımda ücret talebinde bulunuldu, şuanda kendim yine e-ticaret ile uğraşıyorum ve mesleğim sayesinde Opencart üzerinden yürüyorum.Tavsiyem opencart veya magento tarzı yazılımlar olur, ancak magentoyu türkiyede kurup tamamlayabilecek sayılı adam vardır..
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Prestashop-Magento-Opencart-Woocommerce en iyileridir ideasoft filan hiç bulaşmayın adım başı para. Aralarından hangisi diye sorarsanız bana göre en kişiselleştirilebilir olan Woocommerce
Fizello - Inspired by Colors
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
web sitesi
-
-
Ad Soyad
İ** B**
-
-
-
Ticaret
36, (%100)
Magento kur bak keyfine baslangic icin hic gerek yok bir suru para vermeye aliyon ucretini odeyip yazilimi sonrada yillik bilmem kac tl kira oder gibi odeme yapiyorsun